Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomio

tag

Üdv!

Bár egy tanácsot kaptam már, amit nagyon szépen köszönök, még mindig várom ajánl-e valaki egy konkrét készüléket valami miatt (erős jelvétel/jó formátum támogatás/alacsony fogyasztás/egyéb amivel kitűnik a többi közül).
    Ha mondjuk annyira szűkítem le a kört, hogy:
    Synaps THD-2852 - 7999Ft vs ATD STB-838 - 7999Ft? Akkor melyik? Tehát a két legolcsóbb megéri-e? Melyik a kettőből? Vagy a nagyobb listából (#10369) valami egyéb. Bár tényleg keveset akarok erre költeni...
    Egy 19"-os tévéhez kell, asszem ez mindent elárul :B
    Kösz aki segít; és tényleg még egyszer kösz az eddigiért is.

T

• tomio

tag

Sziasztok!

Panelos kábeltévés kiszolgált évek után, most magamnak kellene megoldanom a tévézést by myself :U
    Láma kérdést tennék fel: van pár STB amit néztem a MM/Saturn/Tesco/Auchan helyeken (azaz nem webshop csak odamegyek leveszem a polcról és fél óra múlva beüzemelem)
    Csak választani nem tudok, hála a kényelmes szolgáltatós múltnak.
    Segítsetek választani egyet. Sima alapra van szükségem. Se conax, se SAT, se kábel. Ala natúr földi adók (DVB-T), az a 8 ami most van. Árban sem szánok rá sokat minél olcsóbb annál jobb, értelmes megfontolás mellett...
    A kínálat:
    ###### ez a blokk kicsit régebbi túrámból lett kinézve
    Alcor HD 2500 - 9990Ft
    Synaps THD-2850 pvr - 8990Ft
    Thomson TTR 500 - 10990Ft (plafon ár!!! ennél többet nem költök)
    Waytech WHD 95 - 8999Ft
    ###### innentől frissebb árak, ettől van inkább a kérdés melyik a jó
    Alcor HD 500 - 10000Ft
    Strong SRT 8110 - 9990-11999Ft
    Synaps THD-2852 - 7999Ft
    Synaps THD-2855 - 8999Ft
    ATD STB-838 - 7999Ft
    Triax TR41 - 9999Ft
    Technisat CE-T - 9999Ft
    DPS HD60 - 8999Ft
    Nos természetesen nem azt várom el, hogy vki helyettem túrja át a netet és bökjön rá egyre: ez kell neked! Inkább azt, hogy ne teszt olvasás és gyártói oldal promó alapján hanem használati tapasztalat mellett vki okítson ki ezt-és-ezt miért ne, vagy ezt-és-ezt mert faja cucc.
    Gyártói oldal specifikációk, és hát kézbe fogva a dobozokat az összes leírása kb ugyanaz. Nincs az ami miatt egyiket már a kasszához is vittem volna (na jó az egyik ára: 7999Ft-ért majdnem)
    Szóval kábeltévés panelproliként mit válasszak, még márkaismeretem sincs :( Erról jut eszembe, hogy talán egy-két gyártó van akiről amúgy hallottam már, többi totál ismeretlen.
    Mennyire fontos az USB-ről (minden van) való fw-frissíthetőség? Nagy galibák vannak és gyakran kell updatelni? Vagy stabilak ezek a cuccok és vevőcsalogató. Használati tapasztalatra lenne szükségem arról is melyik mennyire jól eszi a filmeket ha már pendrive-ot fogadnak?
    Szóval bár tv-re alap kell, semmi plusz igény; nem lesz itt előfizetés, de ha már nyújt valamelyik vmi extra pluszt (egyen mkv-t láttam!) akkor az már elég hogy azt vegyem?
    Nagy köszönet aki segít!!! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák