- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
Sajnos csak antenna bemenet van a tv-n. Nem fognak előfizetni semmilyen extra csatornára, csak az a lényeg, hogy valamit tudjanak nézni.
Arról fel tudsz homályosítani, hogy megveszik ezt a kütyüt és egy antennát és kész is? Az alap műsorok ingyen foghatóak vagy mindenképpen elő kell fizetni valami szolgáltatásra?Ennek közben utána néztem.
-
ZCoyote
őstag
Hello,
Nagyon nem vagyok naprakész ebben a kérdésben ezért kérem a segítségeteket.
Balatonra kellene anyósoméknak set-top box a földi analóg sugárzás megszűnése miatt. Egy kis kb. 51 cm-es hagyományos tv-n néznék az adást antenna bemeneten keresztül.
Kérlek, javasoljatok egy-két egyszerű de ha lehet megbízható tipust, olcsón (tudom, ilyen nincs):-). Nem akarnak műsort felvenni és egyéb extrát sem csak tv-t nézni.
Ami fontos lenne, hogy a képarány ne torzuljon, vagyis tudjon a készülék 4:3-as képarányt és 640x480-as felbontást (asszem ennyi a hagyományos tv-k átlagos felbontása).Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest