- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
üzenetére
Köszi szépen, ebből is tanultam, bár hozzáteszem, hogy nekem azért fontos az érzékenység, mert nem szretnék tetőantennát feltenni. Egyrészt nincs rá pénzem, másrészt akkor a villámvédelemről is gondoskodni kéne. Tehát jó lenne ugyanavval a szobaantennával kockázódásmentes képet nézni a Pana plazmámon is (első plazmák közül való és még nincs benne dvb-t), mint a meglévő usb-s tunerrel PC-n. Illetve nem árt, ha jobb, mint egy vacak MSI USB-s tuner, mert azért amikor vihar van, akkor tud kockázódni.. Tehát ezért fontos nekem.
Az mit jelent, hogy a "kódolt felvett adásokat csak kártyával enged lejátszani"?
Hogy nem járhat le a MinDig TV extra kártyád, mert ha lejár akkor nem tudod lejátszani? Vagy azt hogy lejárhat a kártya, de nem veheted ki a gépből? -
cigam
titán
válasz
üzenetére
12 egy tucat belőlük. pl. az általad említett Strong 8903 ugyanaz(?!) mint az Alcor 2800. Kísérteties/féelmetes a hasonlóság.
Amúgy meg mindegyik kínában készül, pici módosításokkal (milyen matricát ragasztanak rá, milyen színű a menü,....), de vége mind1iknek egy digitális stream. Ha HDMI-vel kötöd össze, úgyis a TV-n múlik mit bogarászik ki belőle, ha analógot, akkor meg a kábel, és maga az analóg tv úgy is elfedi a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann