- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Szia!
Ez engem is érdekelne, ugyanis hasonló cipőben jarok, csak az ország más helyén. Annyit tudok, hogy a Pinnacle használja a microtune tuner chipeket ( az egyik microtune tuner chipről bzoley is jó véleménnyel nyilatkozott valamelyik leadtek tuner tesztelése során ), de hogy a nanostick-ben mi van, arról nem találtam információt.
Ha tudnánk mi van benne, többet lehetne mondani az "érzékenységéről".
-
DarkByte
addikt
Gyanítom hogy egy minőségi erősítős irányított tetőantennával jobban jársz mintha tuner oldalon próbálnád ezt kompenzálni.
Mivel a szentesi adóról elvileg Szeged -en is lehet majd fogni a DVB-T adást gyanítom hogy az analógnál nagyobb teljesítménnyel fog menni az adó, vagy csak simán ennyit tesz hozzá a hibajavítás. Épp néztem hogy nem tűnik olyan messzinek innen Kecskemét ahol én vagyok, de mégis. A Szentesi adótorony tőlünk légvonalban 36 km, Kecskemét központjából már 55km.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest