Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga01

őstag

válasz ekitep #19985 üzenetére

Nekem Ustym van. Van rá több szoftver is, OpenPLI meg csomó másik linux. Én nem variáltam vele, Openatv 6.4-el használom, tökéletesen teszi a dolgát. Persze főleg a műholdas tunert használom, így én jól ki tudom használni a dupla tunert műhold + digi kábellel. Pl. PIP-et is tud, téli olimpiát néztem 4K-ban műholdról, közben a hangot meg az M4-től aláraktam (PIP-el). Szóval "régi" hw, de simán megbirkózott eddig mindennel. Villámgyorsan teker a felvételekben, meg persze egy rakás plugin van rá. Szerintem ha ismerkedni akarsz a linux adta lehetőségnek, teljesen jó vétel. Van rajta 2 USB, hátul és jobb oldalt, így egy HDD-t is akár fixen rá lehet kötni. Én egy 64 gigás microSD-t raktam bele, pár műsort felvenni és visszanéni az is elég.

• Kenderice

senior tag

válasz ekitep #19985 üzenetére

Hát pedig ez zsebbenyúlós lesz a több dvb-c tuner miatt.

Az ustym-.ben csak egy tuner van, ergo egy időben csak egy TV adást nézhetsz kivéve, ha a többi nézendő is ugyanazon a frekvencián van. Van rá legfrissebb openatv 7.0 is: http://images.mynonpublic.com/openatv/7.0/index.php?open=ustym4kpro
    Nincs ezzel semmi baj a 4 éves hardver ellenére.

Vu+ DUO2 lenne még olcsóbb választás 2 db C tunerrel, de azzal is maximum 2 adást tudsz egy időben nézni. Csak ritka mint a fehér holló.
    Most van egy eladó 52ezresért, de abba csak 1db DVB-C tuner van, kell bele venni egy másikat is.
    HDD-t is tehetsz bele.
    Van benne WIFI is.

Most volt a netboard-on egy százasért Vu+ ultmo 4k de az ár annyira jó volt, hogy azonnal elvitték. Volt benne dvb-c FBC tuner a másik kettő mellett.

A komolyabb enigma2-es boxokba lehet tenni HDD-t is, torrent kliens is van hozzá ha kell, a TV adást is tudja streamelni akármilyen okos eszközre akárhová.

Új hozzászólás Aktív témák