- Magyarított Android alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
ekitep #19985 üzenetére
Nekem Ustym van. Van rá több szoftver is, OpenPLI meg csomó másik linux. Én nem variáltam vele, Openatv 6.4-el használom, tökéletesen teszi a dolgát. Persze főleg a műholdas tunert használom, így én jól ki tudom használni a dupla tunert műhold + digi kábellel. Pl. PIP-et is tud, téli olimpiát néztem 4K-ban műholdról, közben a hangot meg az M4-től aláraktam (PIP-el). Szóval "régi" hw, de simán megbirkózott eddig mindennel. Villámgyorsan teker a felvételekben, meg persze egy rakás plugin van rá. Szerintem ha ismerkedni akarsz a linux adta lehetőségnek, teljesen jó vétel. Van rajta 2 USB, hátul és jobb oldalt, így egy HDD-t is akár fixen rá lehet kötni. Én egy 64 gigás microSD-t raktam bele, pár műsort felvenni és visszanéni az is elég.
-
Kenderice
senior tag
válasz
ekitep #19985 üzenetére
Hát pedig ez zsebbenyúlós lesz a több dvb-c tuner miatt.
Az ustym-.ben csak egy tuner van, ergo egy időben csak egy TV adást nézhetsz kivéve, ha a többi nézendő is ugyanazon a frekvencián van. Van rá legfrissebb openatv 7.0 is: http://images.mynonpublic.com/openatv/7.0/index.php?open=ustym4kpro
Nincs ezzel semmi baj a 4 éves hardver ellenére.
Vu+ DUO2 lenne még olcsóbb választás 2 db C tunerrel, de azzal is maximum 2 adást tudsz egy időben nézni. Csak ritka mint a fehér holló.
Most van egy eladó 52ezresért, de abba csak 1db DVB-C tuner van, kell bele venni egy másikat is.
HDD-t is tehetsz bele.
Van benne WIFI is.
Most volt a netboard-on egy százasért Vu+ ultmo 4k de az ár annyira jó volt, hogy azonnal elvitték. Volt benne dvb-c FBC tuner a másik kettő mellett.
A komolyabb enigma2-es boxokba lehet tenni HDD-t is, torrent kliens is van hozzá ha kell, a TV adást is tudja streamelni akármilyen okos eszközre akárhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magyarított Android alkalmazások
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged