- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
ekitep #19985 üzenetére
Nekem Ustym van. Van rá több szoftver is, OpenPLI meg csomó másik linux. Én nem variáltam vele, Openatv 6.4-el használom, tökéletesen teszi a dolgát. Persze főleg a műholdas tunert használom, így én jól ki tudom használni a dupla tunert műhold + digi kábellel. Pl. PIP-et is tud, téli olimpiát néztem 4K-ban műholdról, közben a hangot meg az M4-től aláraktam (PIP-el). Szóval "régi" hw, de simán megbirkózott eddig mindennel. Villámgyorsan teker a felvételekben, meg persze egy rakás plugin van rá. Szerintem ha ismerkedni akarsz a linux adta lehetőségnek, teljesen jó vétel. Van rajta 2 USB, hátul és jobb oldalt, így egy HDD-t is akár fixen rá lehet kötni. Én egy 64 gigás microSD-t raktam bele, pár műsort felvenni és visszanéni az is elég.
-
Kenderice
senior tag
válasz
ekitep #19985 üzenetére
Hát pedig ez zsebbenyúlós lesz a több dvb-c tuner miatt.
Az ustym-.ben csak egy tuner van, ergo egy időben csak egy TV adást nézhetsz kivéve, ha a többi nézendő is ugyanazon a frekvencián van. Van rá legfrissebb openatv 7.0 is: http://images.mynonpublic.com/openatv/7.0/index.php?open=ustym4kpro
Nincs ezzel semmi baj a 4 éves hardver ellenére.
Vu+ DUO2 lenne még olcsóbb választás 2 db C tunerrel, de azzal is maximum 2 adást tudsz egy időben nézni. Csak ritka mint a fehér holló.
Most van egy eladó 52ezresért, de abba csak 1db DVB-C tuner van, kell bele venni egy másikat is.
HDD-t is tehetsz bele.
Van benne WIFI is.
Most volt a netboard-on egy százasért Vu+ ultmo 4k de az ár annyira jó volt, hogy azonnal elvitték. Volt benne dvb-c FBC tuner a másik kettő mellett.
A komolyabb enigma2-es boxokba lehet tenni HDD-t is, torrent kliens is van hozzá ha kell, a TV adást is tudja streamelni akármilyen okos eszközre akárhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest