Új hozzászólás Aktív témák
-
kolor
csendes tag
válasz
garga pista #19424 üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a Technisat hívta vissza a terméket. A JACOB Elektronik GmbH-tól vásároltam, nekik küldtem vissza RMA-val.
Sajnos a Technisat support elég gyenge.
Bejelentettem, hogy ha hálózaton keresztül NAS-ra veszek fel egy műsort, akkor időnként, bizonyos csatornáknál csak feketeséget vesz fel. Kipróbáltatták velem, hogy USB merevlemez esetén is fennáll-e a probléma és mivel ezzel működik, azt mondják, hogy a készülék jó, biztos a hálózattal van gond. Innentől kezdve nem foglalkoztak ezzel a hibával pedig ez alap funkció, működnie kellene... Elég kiábrándító volt.
Később egy olyan ritka hibával találkoztam, hogy időnként magától újraindult a készülék felvétel közben. Erre mondták azt, hogy ilyen hibajelenséggel még nem találkoztak, ezért küldjem vissza a terméket a cégnek, ahol vettem. Így jutottam el odáig, hogy vissza tudtam küldeni a készüléket RMA-val.
Rengeteg apró, bosszantó hibával rendelkezik, ennek ellenére mégis hihetetlenül hiányzik, most hogy nincs már itt. Most egy Samsung tévére kötött USB merevlemezre rögzítem a műsorokat, de iszonyúan rossz a kezelőfelülete Technisat műsor és sorozat felvétel beállítási lehetőségeihez képest.
Hibái ellenére mégis ajánlható a készülék.
Ha ezeket még javítanák, vagy továbbfejlesztenék, akkor meg különösen ajánlott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest