Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga01

őstag

válasz kolor #19416 üzenetére

Fúha, elég összetett a kérdés :) De jó helyen nézelődsz, leginkább a Vu+ típusuk amiket érdemes nézned. Esetleg ide olvass be, vagy kérdezz rá. Nemrég került hozzám egy Technisat Technistar K2 ISIO (gyakorlatilag annak az elődje amit írtál), ezt tud vágni is meg mindenféle ilyet, de USB-re tud menteni. Viszont ha jól láttam van vmi hálózati opció, de leginkább arra jó, hogy NAS-ról tud lejátszani, illetve a tárhelyét meg tudja osztani. Esetleg ennek a használatiját nézd meg, persze ez csak 1 tuneres.
    Illetve a Technisat-ból még a DIGICORDER típusra keress rá, ebből is van kábeles verzió. A Digicorder típusokban belső HDD van, ami egyébként cserélhető! Tehát ha találsz kisebb HDD-vel szereltet, tudod cserélni nagyobbra, nemrég olvastam német fórumon róla pont.
    Illetve még amit találtam szintén nemrég, hogy a Panasonic-nak van rögzítős blu-ray gépe (hasonló mint a Pana DVD-felvevők, Diga rendszerrel), annyi eltéréssel, hogy ezekben már van LAN, 500 GB-tól indul a HDD és iker kábeltuner van benne (plusz dupla CI+ fogadó, ha kódolt adás lenne). Aprón lehet találni, nemrég volt egy jófogáson,de már nincs fent :(

Új hozzászólás Aktív témák