Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello!
Ez szerintem mindenképp komolyabb állítgatást, szervezést igényel. Ha DVB-T adásról beszélünk, akkor a mux-okat kellene elosztani a két szerver között.
SAT-IP szerverként össze tudod kötni a két tvheadend-et (master-slave), a master szerveren pedig rendezed a csatorna listát. Van mód ott is két forrás kijelölésére egy-egy csatornának, viszont menet közben nem fog a csatorna alatt forrást váltani. Ezután elég csak a master szerverhez csatlakozni a kliensekkel.
Tvheadend oldalán elég jó leírások vannak, csak sokat kell keresgélni. -
azbest
félisten
két tvheadend szerverhez csatlakozik - régebben olvastam, hogy a kliens addont át kell nevezni, hogy mégegy példányban telepíteni lehessen. (talán telepítés után valami xml-ben, vagy telepítés előtt is lehet, hogy az addon zip-ben). [link]
ha vannak azonos csatornák, akkor csak egyet mutat belőlük - a fentiekből következik, hogy nem lehet automatikusan. Két független addonként látja. De talán van lehetőség a csatornalista módosítására az addon példányban, hogy mit mutasson. Szóval talán kézzel kivehető, ami nem kell.
Persze érdemes utánanézni, hátha azóta fejlesztettek rajta és csak én vagyok lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann