Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ellentmodás valóban nincs. A kommunikációs hangsúly változott meg. ... Nem végleges a teljesítmény ... majd ... engedélyezett maximális teljesítménnyel sugárzunk .... A teljesítmény emelése az NHH kezében van, viszont az NHH csak a nemzetközi egyezmények megváltoztatásával léphet, ami nem túl gyors folyamat.
wasserman Én ebből azt olvasom ki, hogy 2009. január 1-én még nem valószínű, hogy lesz teljesítmény emelés.
-
totyax
aktív tag
Tehát műszakilag képesek lennének nagyobb teljesítménnyel adni, szándékukban is áll, sőt remélhetőleg hamarosan fognak is, viszont az NHH korlátozások miatt vissza kell jelenleg fogni a teljesítményt.
Műszakilag sugározhatnának akkora energiával is hogy az ország helyén csak egy lyuk maradna...
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
wassermann