- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ellentmodás valóban nincs. A kommunikációs hangsúly változott meg. ... Nem végleges a teljesítmény ... majd ... engedélyezett maximális teljesítménnyel sugárzunk .... A teljesítmény emelése az NHH kezében van, viszont az NHH csak a nemzetközi egyezmények megváltoztatásával léphet, ami nem túl gyors folyamat.
wasserman Én ebből azt olvasom ki, hogy 2009. január 1-én még nem valószínű, hogy lesz teljesítmény emelés.
-
totyax
aktív tag
Tehát műszakilag képesek lennének nagyobb teljesítménnyel adni, szándékukban is áll, sőt remélhetőleg hamarosan fognak is, viszont az NHH korlátozások miatt vissza kell jelenleg fogni a teljesítményt.
Műszakilag sugározhatnának akkora energiával is hogy az ország helyén csak egy lyuk maradna...
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest