Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel
üzenetére
Válasz mindenkinek: értem, hogy aki vágja az elektronikát, az meg tudja oldani a problémát, de sajnos az átlagember nem ért hozzá, és nincs ideje beleásni magát. Nem beszélve arról, hogy ha mondjuk mosógépet veszel, akkor se kell tudnod szerelni, hogy egyáltalán normálisan működjön. A tunerrel már egyszer régen megjártam, ezért kérdeztem meg az új vásárlásakor, hogy nem lesz-e probléma az említett zaj. Megnyugtattak, aztán amikor mégis gond lett, mindenki széttárta a kezét. Most ettől ők még lehet, hogy értenek az elektronikához, de ez engem nem tesz boldoggá, mivel a problémát nem tudták megoldani. Amikor a földhurok valahogy szóba került, ugyanez történt. Vegyek leválasztót, megoldja. Nem oldotta meg, mindenki széttárta a kezét.
Ettől még elhiszem, hogy ti meg tudnátok oldani a problémát, de a gyakorlatban ez nem igazán járható út, lássuk be. Vagy ti elmennétek minden vadidegenhez, aki tanácsot kér tőletek, megfogadja, és utána problémája van? Ugye, hogy nem? Távolról segíteni lehet, de ezzel meg az a gond, hogy gyakran megfeneklik a dolog, és egy ponton nem jutnak tovább, mint ahogy ez velem is történt.
De tényleg nem akarom, hogy elfajuljon a vita. Nem akarok hálátlan s**gfejnek se tűnni, értékelem a segítséget, csak arra próbáltam utalni, hogy egy tuner nem biztos, hogy mindenkinél megfelelően működni fog, és emiatt nem biztos, hogy annyira könnyen kéne ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Makulátlan állapot - Garanciális 2026-ig - Rengeteg extrával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest