Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel
üzenetére
Válasz mindenkinek: értem, hogy aki vágja az elektronikát, az meg tudja oldani a problémát, de sajnos az átlagember nem ért hozzá, és nincs ideje beleásni magát. Nem beszélve arról, hogy ha mondjuk mosógépet veszel, akkor se kell tudnod szerelni, hogy egyáltalán normálisan működjön. A tunerrel már egyszer régen megjártam, ezért kérdeztem meg az új vásárlásakor, hogy nem lesz-e probléma az említett zaj. Megnyugtattak, aztán amikor mégis gond lett, mindenki széttárta a kezét. Most ettől ők még lehet, hogy értenek az elektronikához, de ez engem nem tesz boldoggá, mivel a problémát nem tudták megoldani. Amikor a földhurok valahogy szóba került, ugyanez történt. Vegyek leválasztót, megoldja. Nem oldotta meg, mindenki széttárta a kezét.
Ettől még elhiszem, hogy ti meg tudnátok oldani a problémát, de a gyakorlatban ez nem igazán járható út, lássuk be. Vagy ti elmennétek minden vadidegenhez, aki tanácsot kér tőletek, megfogadja, és utána problémája van? Ugye, hogy nem? Távolról segíteni lehet, de ezzel meg az a gond, hogy gyakran megfeneklik a dolog, és egy ponton nem jutnak tovább, mint ahogy ez velem is történt.
De tényleg nem akarom, hogy elfajuljon a vita. Nem akarok hálátlan s**gfejnek se tűnni, értékelem a segítséget, csak arra próbáltam utalni, hogy egy tuner nem biztos, hogy mindenkinél megfelelően működni fog, és emiatt nem biztos, hogy annyira könnyen kéne ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest