- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ugye az adások a muxokon szerepelnek, amiket az aktuális számú kliensek vesznek. Itt annyi limitáló tényező van, hogy egy tuner egyszerre csak egy muxot tud venni. Így neked kell kimatekoznod, hogy egyszerre hány kliens hány féle muxot fog nézni. De ilyen árak mellett, szerintem belefér az 5 tuner.
Nekem is egy antennáról vette a jelet az öt tuner. Persze az osztó okoz jelerősség csökkenést.
Nem lehet, hogy az auto discovery miatt más muxokat is felvett a listába a tvheadend? Nekem ekkor jelentek meg többször a csatornák.
A Bozek-féle hozzászólást nem értem. Nekem linux alatt van egy tvheadend szerver, ami csatlakozik newcamd protokollal az oscam szerverhez és kész.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ahhoz, hogy mindegyik kliens tudjon szabadon választani a MUX-ok között, természetesen 5 tunerre van szükséged. Nem a kliensek száma, hanem a MUX-ok miatt. A kódolt adásokhoz pedig öt plugint kell beállítanod (nem tudom, hogy melyiket használod, én Acamd-t, de Windows-on), hogy egyszerre tudják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest