Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Caldera
üzenetére
Aranyozott rez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezen filozok, hogy akkor erdemes-e tenyleg a tiszta rez belsejure beruhazni.
A nyaraloban a legolcsobb koax van a dvb-t antennara rakva, az antennabol 4-5 meter, onnan egy 2es splitter, a ket szalon kb 15 es 20 meter koax, antenna a szechenyi adora iranyitva (Velencefurdo), a kep tokeletes, rossz idoben se megy el.
Bp-n a 20eves lnb fejbol jon ki kb 7meternyi regi koax kabel, ebbol is a legolcsobb, ez van most elosztva megint egy kettes splitterrel, ahol a hosszabb ag kb 20meter, a jel tokeletes hd csatornakkal is (nem 100/100as ertek, hanem olyan 70/85 korul lehet), aztan ezen nemreg meg csavartam egyet egy teszt vegett es a masodik ag 20 meterenek vegebe raktam meg egy kettes splittert, amire raktam meg 15 metert es tovabbra is jo volt a kep.
Na most nekem ebbol kb az jon le, hogy akkor nekem eleg lenne boven a rezezett vagy az otvozet kabel, a rez meg felesleges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wassermann