- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #14192 üzenetére
Az előbb linkelt S-Video kábellel kapcsolatban (nem hiszem el, hogy már megint S-VHS-t írtam, S-Video helyett, valamiért mindig arra áll a kezem), azt azért még hozzátenném, hogy azon nincs In/Out kapcsoló, vagyis fix egyirányú kábel.
Méghozzá épp rossz irányú, mint az alatta lévő hozzászólásokból is kitűnik, hogy azt a kábelt PC-kimenetre kehet kötni és egy TV SCART bemenetére.
Neked viszont olyan kábel kell, ami a SCART bal/jobb kimenetére kötve. Amelyiken kis kapcsoló szokott lenni, épp ezt az irányváltást végzi. Vagy nem kell kapcsoló, amelyiknél 6 db RCA jön ki belőle, hiszen azok In/Out kábelek.
Egyébként tegnap este, amikor láttam a linket, láttam a Jack-dugót is, csak hirtelen annyira az S-videóra koncentráltam, valamint az RCA-ra gondoltam, a Jack valamiért "nem esett le", hogy jelen esetben azon van a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest