Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Amelyikben több IC van, azt nem tudom, de megnéztem az IT9135FN one-chip tuner áramfelvételét.
Van egy HUB, ami egy monitorban volt, eredetileg a monitorból kapta az 5 V-ot, de én forrasztottam rá egy darab drótot, hogy a PC-felől érkező 5 V-ot megkapja, ami persze áramkorláttal is jár, de ez most nem érdekes. A kondi alatta csak támaszték, hogy jobban essen rá a fény:
Ha már vezeték, adja magát a gondolat, hogy azt meg is lehet szakítani, ampermérőt beiktatni. (Egy USB-kábelt lehetőleg vágnék szét, hogy megszakítsam, csak egy mérés kedvéért.)
Mint kiderült, a HUB, csatlakoztatásakor 180 mA saját áramot vett fel, ami néhány másodperc után 0-ra váltott (készenlét).
Amikor aktiváltam a fényképezőgép csatlakoztatásával, ismét 180 mA lett, a gép nyilván nem innen veszi az áramot.
Beledugtam egy Logitech bill-egér RF-vevőjét, ez plusz 20 mA-t jelentett.
Az USB-tuner plusz 80 mA-t adott hozzá, majd amikor elindítottam a programját, ez 90 mA-re növekedett. Műsortól és a használt programtól függetlenül, mint sejthető is volt.
Más kérdés, hogy a tunernek így is van egy melegedése, 5x90 az 450 mW, vagyis majdnem fél watt, és minél apróbb egy eszköz, annál jobban felhevíti egy adott teljesítmény disszipálása, ez természetes.
Ennél olcsóbbat jelenleg nem tudok (7,5 $ + free ship, távszabályzó nélküli), viszont a mellékelt driver nem jó hozzá, de ezzel tökéletes lett (Win7): [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann