Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
wassermann #776 üzenetére
Ok, akkor csak én voltam megint naív...
Mikor azt mondták, hogy az analóg frekvenciák felszabadulása után akár 30 tévéadó is fogható lesz, én ezt úgy értelmeztem, hogy: szabadon, ingyen. Azt "elfelejtették" mondani, hogy akár a fele is fizetős lehet...
S hogy beleírják a módosított médiatörvénybe, hogy a két politikai csati fel kell, hogy kerüljön az éterbe (ez volt a legfontosabb a számukra), pedig már akkor is tudható volt (szerintem), hogy ők csak kódoltan hajlandóak sugárzásra bocsájtani a műsoraikat... Ez kb olyan, mintha elejtek egy almát a lejtőn: "Nézd már, legurult, erre nem gondoltam"... Magyarán adtak egy jó nagy hátszelet a (részben) fizetős DVB-T-nek... szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- SSD kibeszélő
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest