Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen! Hisztis vagy!
Attól függ mekkora monitoron nézed. Ha 15"-ösön, akkor persze, hogy nem nagyon látsz különbséged DVD és HD között.
Próbáld ki 22" vagy 24"-oson FULL HD-t nézni. Én kb. agyam eldobtam. Egyrészt attól, hogy milyen szép az olimpiai közvetítés, másrészt, hogy milyen olcsón elérhető a HD adás. Csak egy tuner, azt csá, minden kábel, meg antenna maradt a helyén, régibe.
(Nekem még olcsóbbra is jött ki, mert eladtam az analóg tunerem, és kicsivel kiegészítve vettem egy digitálisat.)Ha vége az olimpiának, mit fogunk nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest