Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
weresgyufa
üzenetére
Naná, hogy foglalkozunk vele, csak még nem jött meg. A Digitallnál is próbáltam megrendelni, de azt sem tudták mit kérek. Nincs is raktáron semmilyük. Ennyi erővel aki tud külföldről rendelni sokkal jobban jár. Az év vége felé talán ez sem lesz drágább mint bármely kommersz analóg vagy hibrid tuner. Egyenlőre úgy veszem észre csak a Digi kábelesek tudnák használni. Feltéve, hogy a dróton az jön amit a tuner elvár.
Ez vajon mekkora piac?
Én két hete várom, és rögtön jelzek, ha üzembe helyeztem.Az a gyanúm, hogy a Diginek semmibe sem kerül a DVB-C továbbítás. Hovatovább az analóg lesz nekik macerás. Persze HBO és társaik kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- Projektor topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ez vajon mekkora piac?
wassermann