- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsötie
tag
válasz
blakey #10002 üzenetére
akár más infra táv is bekapcsolhatja
Igen, igaz. Pl. én használok Harmony-t is. De éjszaka senki sem nyomkod semmilyen távirányítót. A helyiségben sincs senki.na akkor itt a CEC a ludas, kapcsold ki (minden eszközön)
Ezen már túl vagyok sajnos. Ki lett kapcsolva és úgy is csinálja. Én is erre gondoltam először. Sőt ki is vettem a helyéről és már csak az LG TV-vel van össze dugva.
Be tettem a régi Beelink boxot helyére, azzal nincs ilyen gond.
Viszont amit még érdemes lenne ki próbálnom, hogy ha nincs össze dugva semmivel, akkor is be kapcsol-e?Köszi a segítséget!
-
Zsötie
tag
LG TV-van, de annak BT-os a távja.
Boxot kapcsolja be szerintem. Android alatt nem használom, így nem tudom, hogy a CE nélkül is csinálná. De lehet ki fogom próbálni. Ki húzom majd a pendrive-t egy időre.
Legtöbbször az éjszaka közepén kapcsol be, de teljesen véletlen szerűen. Amikor semmilyen tevékenység nincs a közelében. Csak azt veszem észre reggel, hogy be van kapcsolva. Az a legnagyobb baj, hogy ilyenkor be kapcsolja a az AVR-t és a projektort, valamint a motoros vászon is felmegy. Ki is kapcsoltam a CEC-t a CE-ben, de így meg macerás irányítani.
Viszont napközben is elő szokott fordulni.Abban igazad van, hogy a nightly alatt lassú pendrive van.
-
Zsötie
tag
Sziasztok!
Nektek nincs olyan gondotok, hogy random bekapcsol a box?
Pendrive-n van a CE, ami rendben működik is, csak éppen ezzel a véletlenszerű bekapcsolással nem tudok mit kezdeni.
Egy másik pendrive-ra fel tettem az Omega nightly verziót. Sajnos ezzel is csinálja, igaz jóval ritkábban. Ez viszont nekem iszonyat lassú.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest