- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Csabroncka #5591 üzenetére
Köszönöm, igen azt láttam, megmondom őszintén annyira nem szeretnék belemenni, a KODI nekem kicsit kínai, most ezért az egy dologért nem állnék neki, akkor marad a PS4.
Viszont a jukebox használatáról lenne még 3 kérdésem így, hogy már használatban van a lejátszó (nem feltétlen hozzád):
1. Hol tudom módosítani a borító és háttérképet, amit gyárilag a filmhez rendel? A vinyón sem találtam, hogy akár manuálisan felülírjam a képet, a jukebox-ban meg nem lehet válogatni.
2. Hogy tudok eltávolítani egy filmet a listából? Mert tegnap letöröltem egy sorozatot a vinyóról, ami hozzá volt adva, és a Jukebox-ból nem tűnt el, csak annyi történt, hogy nem játssza le (Kiírja, hogy a film nem elérhető). Végül nagyon körülményesen (utólag) ki tudtam szedni, de azért biztos van egy egyszerűbb metódus...
3. Sorozatoknál megjeleníti az összes évadát és részét a sorozatnak, azt is, ami nincs meg, pontosan úgy, mint azt a 2. pontban leírtam (nem elérhető a film). Be lehet valahogy állítani, hogy csak azok jelenjenek meg, amik rajta is vannak a vinyón, vagy esetleg később el lehet távolítani a fölös évadokat a jukeboxból?Szerk.:
Még egy dolog: láttam téma volt a távirányító. Nekem nem az a dupla volt hozzá, hanem a sima, de ez elég ótvar. Különösebben nem érdekel, mert évek óta Harmony-zom, így csak az első 1 órában használtam a gyári távot, ma már a dobozban pihen, de ennyi idő alatt is képes volt kiborítani. Úgy kell nyomni, mint a vadállat...elsőre azt hittem, hogy ennyire szar az infravevője a készüléknek, hogy nem veszi be rendesen, de kb. fél óra után rájöttem, hogy rá kell feküdni a gombra, hogy érzékelje. Nem tudom milyen vadállatoknak tervezték ezt, én nem vagyok ehhez hozzászokva.Összességében mindenféle kisebb anomáliától eltekintve a pár órás használat alapján meg vagyok elégedve a lejátszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest