Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , tudom hogy múltkor már kiveséztük ezt a témát és kb ezeket a gépeket ajánlottátok nekem mint kezdő drónosnak hogy az alap dolgokat megtanuljam a feljebblépés előtt , gondoltam holnap beszereznék egyet csak nem tudom melyik elérhető ilyen hirtelen döntéssel , nagyon micro gépet nem szeretnék de abszolút jól kezelhetőt annál inkább.
Ezeket a gépeket ajánlottátok :
Eachine E010
JJRC H36
Furibee F36
JJRC H31
Eachine E5C
Daming DM003
XK X250
Nihui U807
Syma X5C X5C-1 ( syma X8W van itthon ) -
BPéter1984
tag
válasz
Geller72
üzenetére
OK , én árukeresőn és jófogáson szoktam nézelődni . Ha tudsz helyeket pesten vagy pest megyében ahol megvásárolhatók a gépek , esetleg akciós is azt még megköszönöm ha ebben is segítesz. Még ez is hogy külön van jobb és balkezes változat is . Nekem olyan kell ahol balra van a gáz.
-
BPéter1984
tag
-
BPéter1984
tag
válasz
Minstrel
üzenetére
Szia , először is kb igen levettem a gázt , inkább lezuhantattam mint elmenjen távolra.
Nem éreztem rá az irányításra mikor merre áll , de olyan mintha nem is akart volna arra menni amerre szerettem volna. Legegni és nyugisan repkedni nem is sikerült vele mert mihelyst egy kicsit is aföld felett volt már tért ki valamilyen irányba.
Ezért gondoltam a komolyabb drónra mert azokban több az elektronika ami segíthet a repülésben például a gps és a hazatérés mód.
A syma megvan még , nem törtem össze csak 2 rotorvédőjét más baja nincs neki. -
BPéter1984
tag
Sziasztok , én nagyon új , kezdő vagyok még drón témában.
Tavaly vásároltam egy syma x8w-t azzal próbálkoztam repülni kb 2X - 3X aztán mindig zuhanás lett a vége 1-2 perc múlva.
Idénre gondolkodom egy használt DJi Phantom 4-n , de bizonytalan vagyok azt illetően hogy tudok-e repülni vele , mennyivel másabb , könnyebb , nehezebb irányítani ? Nekem mint kezdőnek ajánljátok vagy valami más típust esetleg ?
Nem nagyon ismerem a típusokat , márkákat ezért megköszönném ha segítenétek a választásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség