- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
SeniorTilla #74000 üzenetére
Kérlek ne trollkodásnak vegyétek, csak infó:
1996. évi LV. törvény a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról
28. § (2) A vad védelme érdekében tilos a vad búvó-, lakó-, és táplálkozási, valamint szaporodási vagy költési helyét zavarni. Nem minősül zavarásnak az okszerű mező- és erdőgazdálkodással összefüggő tevékenység, ideértve a halastavak lehalászását is.Nem vagyok sötétzöld természetvédő, nem azért citáltam ide.
-
válasz
SeniorTilla #73977 üzenetére
Nagyon köszi a kimerítő választ! Mivel azonban többen használjuk, szerintem nem ördögtől való. Egy kérdés: 2x úgy is cserélik a drónt, hogy elveszett. A megtalált drónt, tudja valaki újra használni? Másik távirányítóval összepárosítani? Valahogy érkezhet erről nekem értesítés? Kérek mindenkit, hogy ne a rosszindulatú, hanem a tulajdonosi szemlélettel válaszoljon a kérdésre - előre is köszönöm!
-
DJI Care Refresh - 65e két évre. Ha lenullázom a drónt 2x, alkalmanként 75€ a csere újra. Mi ennek a valószínűsége? Mi kell ahhoz, hogy a mini 4 pro tönkremenjen a kezeim között az én hibámból? Azért kérdezem, mert kezdő vagyok és nem tudom, hogy megéri-e ez a fajta biztosítás NEKEM.
-
-
-
Erre van mai kor szerint jó eszközválasztás? Még egyszer: mezőgazdasági területekről felvétel készítése - 5-70m magasságban, 6-8 hektárról, automatikusan térkép szerint bejárni és lefényképezni, ismételhető módon. A képek a termények általános állapotát mutatná, a fejlődést és az esetleges károkat kéne időben elemezni és dokumentálni. Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest