- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
chatran #62377 üzenetére
A gyári töltő nem valami nagy extra, túl sokáig nem érdemes rajta hagyni, nem feltétlen azért mert túltölti, hanem töltögeti folyamatosan. Egy idő után szép pufik lesznek az akkuk, tényleg semmire nem való az a töltő, de kezdésnek megfelelhet.
Ha egyszer veszel FPV szemüveget akkor kamerával érdemes bővíteni. Ez a Canopy jó hozzá.
Ezen felül pl akkuk kellenek (ne a gyári akkuban gondolkodj), ha tovább szeretnél reptetni. + még egy gép hogy ne kelljen szünetelned a reptetést.
Utána jobb töltő. Notfastenuf firmware stb...
-
Saccco
nagyúr
válasz
chatran #62377 üzenetére
A hozzá adott töltő inkább csak egy töltő féleség.
Előfordulhat, hogy túlnyomja igen.Esetleg lehet motort cserélni, pörgősebbre.
Erősebb magas feszültségű akkut beletenni.
Alaplapot flashelni Silverware-re. Ehhez kell pár dolog, többek között egy jobb távirányító. Ezzel kilép a játék kategóriából.Olvasd el a Tiny Whoop cikkemet, van benne írás ezekről. - Úgy rémlett bővebben írtam a dologról.
Az F36 a legjobb alapgép szerintem. Alapon képes kamerával repülni. Azzal tanultam meg repülni. Mondjuk mostanra eljárt felette az idő.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
chatran #60783 üzenetére
Igen, az biztosan jó az F36-ba.
Én a 260-as akksit faragtam bele, ollóval csak az akksitartó elejét vágtam ki, előre hajtottam hogy beférjen. Így a 150-es és 260-assal is használható. Ilyen lett, de a nagyobb akksival kültéren van hogy néha kibillen az egyensúlyából, ha az ember "elveszi a gázt" (súlypontja is magasabbra került a kamera miatt)
Jön már télapós JJRC is, ami erősebb, de sajnos 260-as akksit nem találok hasonló jó áron
3-as propellerrel állítólag tovább repül, lehet olyat is rendelek kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Welock Touch 51
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged