Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #57814 üzenetére
Azért nem hagytam ám annyiban hogy ne legyen megörökítve videón ekkora távolság, csak egy picit még [Rátoltam] , de aztán visszafordultam, mert baromi messze lett volna elgyalogolni és keresgélni.
Mint ahogy írtam [Eachine VTX02] ami 200mW-os [Mista CCD] kamera, persze a vevőn [Tripla Feed] antenna is volt, [Flysky FS-i6] táv (na jó ezen van galambgrillező is) és egy kicsi gyökér [Receiver] amiről így az derült ki hogy jó valamire(leírás szerint 300m).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest