Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #56411 üzenetére
Faragtam a súlyán
Megjegyzem a mai reptetésem Benny Hill show megirigyelhetné
Levittem ma kisgépet, és biztonság kedvéért a Leader120-at és az Alfa 130-at.
Lent volt két drónos haver, így oda is csapódtam hozzájuk.
Szokásom, hogy összerakom a gépet és irány le, semmi gépre tolás, teszt.
Had szóljon!
Nincs kamerakép... Majd felviszem, megorvosolom. El is tettem a táskába. Elő az Alfa.
Az egyik srác épp száguldozott a gépével, aki megjegyzem orral úgy odaverte a földhöz a gépét, hogy nekem fájt, de szerencséje volt, mert a járdától centikre verte a földbe, és nem lett baja.
Beizzítottam az Alfát, aminek a kamera képe azonnal agyon lett dicsérve. Komolyan teljesen zajmentesre sikerült összeraknom. Fel is vettek egy szemcsit, hogy lássák mit operálok. Hát kiemelkedően rosszul vezettem, de ledöbbentek, hogy milyen tempóban megy, kanyarodik az itt túlsúlyosnak tartott ~200g 130-as Alfa. Aztán a kameradőlésszög volt a téma, hogy nagyon meg van az emelve
Én meg, ha megy a gép, hát menjen az rendesenkell az a dőlésszög
Irány a fák alja full gázzalígy csapódott a földbe és pörgött, mint a rotor a földön, majd egy fa mögé beparkolt
A GPS leesett, amit meg sem találtam. Mondom tökéletes!
Aztán elhagytam a micro SD adaptert, hogy rádugjam USB-re a kártyát, hogy visszanézzem mi is történt, hátha meglesz a GPS.
Szóval hazaszaladtam, visszanéztem a felvétel, és így be is határoztam hol hullajtottam el a GPS-t. A kamerát is megoperáltam, így már jó volt. Irány le! Eachine motoros gép a levegőbe, megy minden frankón! A dőlésszög, ami kb 55-60° teljesen jó! Két kör, és puff, mekkora balek vagyok! Ezt a gépet is sikerült eldobnom!
Odamegyek, és csak három propeller van rajta, nézem, és... Áhh! Nincs harang
Visszanéztem az FPV felvételt, amin látszik, hogy távozik a harang, de a fűben nem találtam, és nem is nagyon kerestem. Majd EMAX lesz, ami talán nem szórja a harangját.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest