- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Ez tök poén! Megpróbáltam tölteni a mirorr -os oldalról : Az európai linknél is ugyanaz a hiba, hogy a végét lecsípi a fájlnak. Most az Ázsia-it próbálom, kíváncsi leszek mi lesz!
Én ezt nem értem, más oldalakról le tudok rendesen tölteni, de ez meg nem akar menni
Pl : amit letöltöttél a rapidshare -re, azt teljesen jól le tudtam szedni, működik, de amit az abit oldalról szednék nem megy! Lejön a zip fájl, és mikor megynyitnám, kiírja, hogy hibás a zip. Mondjuk ez érthető, mert kisebb a mérete 3-4 kb- al, mint kellene!
[Szerkesztve] -
Macilaccc
tag
Az USA honlapon kívül máshol ezeket a drivereket nem találtam meg
Az Usa-ról meg ha töltök, vagy befagy a letöltésem vhol közben, vagy ha elmegy végig, akkor a végéről lecsíp 3-4 kb-ot, és az egész használhatatlan lesz.
De hogy miért van ez, azt nem tudom!??!
Más letöltésnél ilyet még nem tapasztaltam. -
Macilaccc
tag
Up, senki?
-
Macilaccc
tag
Tehát : Volna egy kis problémám az Abit honlapjáról való letöltésben. Az abit AA8XE 3rd eye laphoz szeretném letölteni erről a linkről a frissítéseket, de vmiért mindig megáll a letöltésem :
Bővebben: link
Ha valaki tudja, kérem töltse le ezeket a fájlokat, amik a linken találhatóak (5db), és küldje el nekem mail-ben, vagy ha nagy méretűek, akkor feltenné vhova, ahonnan le tudom tölteni!
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest