Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #13 üzenetére
A világ legjobb gaming community-je van születōben
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #5 üzenetére
Hát.... Nem tudom. Én alig taltam el valamit vele és állandóan az options gombot kelett nyomkodni, hogy reseteljem az imp pozícióját. A story módot azzal vittem végig, de legtöbbször még az olyan egyszerű dolgok is alig mentek vele, mint a kijelző jobb sarkából a bal sarkába elvinni az impet. Azt már elképzelni sem tudom, hogy szerkeszteni milyen lehet vele, de ha hazamentem kipróbálom. Van külön motion control scheme-re is tutorial.
Amint viszont nagyon meglepődtem, hogy a story mód nagyon jó! Arra számítottam, hogy csak egy techdemo lesz az egész, és nem! Iszonyat jól meg van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Legion Go 8APU1
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest