Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
Nem kell rohanni.
Igazából ez olyan dolog, hogy a többieknek jó, ha neked UWB-s készüléked van. Neked is 99%-ban az lesz a segítség, ha a másokéban van. Minél több az UWB képes készülék a tag-ed közelében, annál biztosabb lesz a találati esély és a pontosság.
Reklámozni külön nem szokták ezt. Szerintem azért mert a Samsung is és az Apple is ráépített egy saját, zárt szilgáltatást erre a technológiára.
Ennyi az egész. Mostanában látszódik ledőlni a fal, aztal, hogy már van 1db olyan tag amit mind a 2 rendszer kezel.
Hogy hinnan tudod meg? Hát szerintem csak a készülék pontos adatlapjáról.(nekem van 2db Samu, 2db pebblebee és 1 motobtag)
SZERK.
Értelem szerűen ha pl az Amazonas jungel-ben veszted el a tag-et, akkor cseszheted. Ha nincs UWB-s eszköz acközelben, akkir kutya gumit sen ér. Cserébe viszont - ha jól tudom- párvéve már minden Ájfonban van ez a technológia. Márpedig kb minden 2. embernek ájfonja van, mert az a divat.Na de majd a tanult kollégák mindjárt megmondja azt is, amiről szó sem volt

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest