- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Nos, kezemben mindkét tab, amit vettem. Az egyiket még nem piszkáltam. A két frissítő progi:
1. Software update (1,36MB) Kék kockában felfelé mutató fehér nyíl az ikonja.
Ez a beállítások/a táblagépről menüben a "Software update" menüpont. Azt írja, hogy firmware frissítést akar keresni. Persze mindig error-t ír ki. Szerintem nem is találja a helyet, ahol keresné a frissítést.
2. Update (136 KB) kék felhőben lefelé mutató fekete nyíl. Ez a "további rendszerfrissítések". Futtatva ez sem csinál semmit, csak kiírja, hogy gratulál, a legfrissebb 4.4.2-es JELLY BEAN van fent
Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír 
Mint írtam, én mindkettőt töröltem. Nem tudom, melyik szedheti ezeket az appokat. Lehet, hogy egyik sem, hanem más csinálja. Egyébként a /system/preinstall könyvtárban vannak ezen appok telepítői.
A két update tiltása óta - még
-nem jöttek vissza az appok.Az SD kártya csere hellyel-közzel bejött. Működése stabil, de újabb akadályba ütköztem. (Megjegyzés: volt 1-2 app, amit nem lehetett áttenni, de találtam egy DS Super App2SD Lite nevű progit a play-en, és az vitt mindent.). De ekkor eljutottam a következő népszerű problémához. Elindítottam egy közepesen nemtúlnagy játékot (Angry Birds Go) és odavágott 301MB adatot a /data/... alá.

Erre a problémára van pl. a FolderMount app. Persze megint lehet reset-elni, meg még az SD-t is le kell túrni - mivel ketté kell partícionálni. De előtte még nézegetem, ki lehet-e trükközni ezt is a meglévő eszközökkel.Közben elgondolkodom, hogy egy átlag felhasználó, aki nem vacakol ilyen bütykölésekkel, mire tudja használni ezt a tabot? De nemcsak ezt... Lehet szó telefonról, meg másféle tabról is. Komolyabb trükközés nélkül csak az appok egy részét lehet átvinni az SD-re. Elég egy ilyen közepesen erőforrásigényes játék, és mást már nem lehet feltenni. Sőt. Akkor marad a tetrisz???? Meg a Youtube??? Meg a Rizlingsztár
??? Hiába van nagy külső SD, arra max filmeket meg zenéket lehet tenni. Még fényképezőt sem lehet rábírni, hogy a külsőre mentsen.Azért nem írtam még le részletesem, miket csináltam, mert mint látható, még messze nem kerek a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír
-nem jöttek vissza az appok.