Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Obligatory navi is back.
-
Lacccca87
addikt
Nem tudom ez mitől lehet de most már tényleg meghülyült a 10v10, csomóan azt hiszik lehalt a game aztán kilépnek még mielőtt elindulna, elindulás előtt meg dobja a csatlakozási hiba üzeneteket.....
Még mikor kijött a 7.0 azt mondom ok hogy nem fordítanak figyelmet a + tartalomra mert a core dolgokat kell rendbe tenni de most már azért ideje lenne.
-
dejaris
addikt
A Dark Moon csak ketszer ad 35k pontot ha elerjuk a lvl5-ot, vagy csak nalam bugos?
-
Blindfish
tag
-
Hokunda
senior tag
Nemcsak összegszerűségre célzok - főleg nem - hanem arra, hogy már semmi egyediséget nem adnak. Lényegében minden hero és játékos immoval jön. Így meg nem különbözteti a régi common cuccok rendszerétől, ezek csak csicsásabb commonok, a megszerzésük meg nevetségesen egyszerű. A pénzbeli értéktelenedés a kereskedést felpörgette szó se róla, lazán plusszosra ki lehet hozni egy majort.
-
Hokunda
senior tag
Nem nagyon értem a volvot - profit persze kell - de perpillanat nem hagyja "pihenni" a játékost (persze tudom nbem kötelező megvenni), de 3 hete ért véget az előző major hasonló pathekkel és most bejátsszák ugyanazt. Ismét játszd ezt meg ezt meg amazt a herot adott questhez.
Ha van egy évben a TI+3 major akkor miért nem húzzák ki kicsit jobban, jelenleg az immortalok lényegében elértéktelenedése van, néhány éve még lehetett értük teperni, most meg másfél havonta jön ki 25 új. Az értékeik meg lemennek 0.4-1 euro közé. (néhány kivétel a rare-very rare)
Marad az arcana és ennyi.
-
wikings2
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ha kicsit pontosabbak vagyunk konkrétan bejött a Winter Pass a játékba ami megvásárolható és ha jól tudom a treasure 1 is éles, ami visage mellett troll warlord szettet is tartalmaz (épp ideje volt, köszönjük szépen volvo!)

Aki még emlékszik a diretide-ra és a yearbeast brawl-ra, annak érdemes lehet ránézni a mostani Dark Moon eventre, elég jól összedobott játékmódnak tűnik, nem egy sufni custom game.

-
wjbhbdux
veterán
új event van coop defense és lehet szerencsekereket pörgetni

-
_drk
addikt
válasz
xuldar
üzenetére
Nem hiszem, Max alchemist tesz rá egyet. De supportnak gyenge. Carry kell mellé. Max safelane farmolni és valami mid carry. Sniper,Luna de az meg mindig necces.
Bár most szó van róla hogy jó lehet a 2-1-2 felállás ismét. Ùgy offlane-re jó supporttal még el lehet képzelni. -
Иван
őstag
-
_drk
addikt
Vannak tapasztalatok mi az új meta?
A sniper Druid érdekes
A Weaver support lehet jó, de csak külön hozzá való felállással maximum mint a riki support.
Minden esetre azért látszik hogy a gyenge hősök azért szép kis talenteket kapnak, míg a cica nevetségesen gyengéket.
DK mid most a favoritom! -
MaciG
addikt
Nem értem, hogy AP-ban miért kell randomolni, főleg pub-ban 3k körül?

Az a plussz kezdő gold, nem nagy előny ezen a szinten ami megéri azt a kockázatot hogy olyat kap amivel nem tud, vagy épp nem jó a csapatba... Viszont tudom, van aki azért randomol, mert "fun". De akkor miért nem AR-t keres? Az direkt azért van.
-
ngáborz
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Azért kell a valgyi a plre, mert relatíve kicsi a mana poolja egyrészt, másrészről pedig egy pms aquillával nem tudsz úgy farmolni erdőt mint egy pms valgyiva, nem utolsó sorban ha a mides rak egy aquilát akkor vlagyi aq kombóval elég erős early game push stratot kapsz. Ezért rakták neki csak és kizárólag a vlagyit. A mostani metában viszont egy pms aquila dominator sokkal többet ad a teamnek mint egy vlagyi szóval ebben a metában nincs sok hős amire érdemes lenne vlagyit tenni.
-
Inkv1zítoR
tag
Az új interface patch óta ursa bugos lett, nem kap lifestealt a fury swipesból, GG WP VOLVO

-
Kephamos
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát az jó volna, ha így menne, de ugy randomokkal játszok leginkább. Ma is olyan emberek voltak...
-
Kephamos
addikt
Aha, akkor nem feltétlenül érdemes.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Ha PL-nek veszek egy Vladimirt, akkor az illuziók által okozott sebzésből is megkapom a HP-t?
-
ZoPád
tag
Kinek hogy tetszik?

Látszik, hogy odafigyeltek a feedbackre, és képesek a saját elképzelésükön változtatni, ez Valvetől elég ritka.
Én eddig kivetnivalót nem találok benne, végre konkrétan jobb, mint a Source1-es volt.
-
wikings2
őstag
Én itt vagyok
Nem vette el semmi sem a kedvem, sőt pont azért vagyok eltűnve hogy késöbb gond nélkül tudjam magam tartani a streameléshez és játékhoz. Elég sok most a munkám + nyelvvizsgázom nemsokára, szóval próbálok most egy kicsit relaxálni és ezekre fókuszálni.
Amíg nem sikerül beköltöznöm pestre valószínűleg csak ritkábban fogok streamelni, de ha végre sikerül akkor az nekem napi +4 órát jelentene a szabadidőmhöz amit végre nem utazással kellene töltenem és az nem csak az én javam szolgálná, hanem a játék/stream minőség is javulhatna. Szóval türelem plebjeim

-
jkrisztian
aktív tag
Én szerettem a streamjeit, barmennyire is saltynak tűnik az előző hozzászólásom. Nagy elszàntsàggal, tervekkel bele kezdett és kb. egyik napról a màsikra eltűnt. Az egész KS-ből egyedül ő a szimpatikus szóval ez no offense felé. Tényleg hiányoznak a streamjei, thats all my bitch.
Újra elolvasva tényleg nagyon félreérthető az előző hozzàszólàsom, bocsesz, no offense komolyan!!!
-
la_cc
addikt
válasz
jkrisztian
üzenetére
Sztm vegyél vissza az arcodból.
-
jkrisztian
aktív tag
Khealimmal mi van? Hh nem streamel màr? Elvette a kedvét, hogy nincs instant 200 nézője? Vagy folyamatosan lowprioba van flame miatt és azzal inkább nem büszkélkedik? Halooooo Viking, fasz kivan, streamelhetnél, lenne rà igény még akkor is ha csak 15-én néznénk. Wake UP!!!!!
-
dejaris
addikt
Hello!
Ti miket vesztek, hogyan talentelitek Monkey Kinget?
En Echo Sabre-t, Shadow Blade-t, Skull Bashert, Black King Bart es Butterflyt vellegetek. -
_drk
addikt
WESG bajnokság:
Azért még mindig megtudnak lepni, hogy soha nem hallott csapatok (aztán kiderül hogy még is
) előkerülnek.Aztán ezek a megvalósítások hogy csoport kör, majd egyből tovább jutó de a 2. helyezettnek is adunk még 1 esélyt!
Fantasztikus!

-
ngáborz
tag
kicsit off és talán nem itt a helye, de megkaptam a 2016-os 1000 szintes comepndium után járó mini aegist. Számomra ez nem jelképes dolog, így akinek kellene természetesen minimális térítés ellenében az kérem jelezze felém.
-
goodboy007
senior tag
- Wanna hear the shortest joke i heard in my life?
- Sure!
- xiao8 pronounced that he will retire!
-
Speeedfire
félisten
Fb csoport van, de azt későn találtam meg. 1-2 twitch-es srácot találtam csak és div2/3 csapatokat néztem. Div1-eseket nem is találtam, pedig a hokotro team-ból van ismerős is.

De voltak izgalmas meccsek, ks, deadly five, we-kings, haver, midas. Talán majd legközelebb több helyen lesz kint. -
_drk
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Van sok caster de eléggé össze vissza tolják, nem is minden meccsen! Elvileg készül honlap is de az már tegnapra is késő lenne.
Persze mint kezdeményezés jó volt, én div2-ben szórakozok haverokkal, ott lehet külsőst beállítani,kb így vagyunk meg mert 5 stabil embert 25 év felett már nehéz találni. Ilyenek hogy taktikoljunk, legalább megbeszéljünk 1-2 dolgot,be gyakorolni egy két felállást szinte esélytelen, vagy esetleg csak 3-4-en puboljunk még azt is nehéz leszervezni.Ipon-nal az a baj hogy úgy is ott van 1-2 komoly csapat akik rászánják az időt! Az ilyen kis siheder csapatoknak esélye nincs, ezért nem is neveznek.
Kurva nagy meló van egy csapattal. Mondjuk ég és föld mint pubolni. Mert ez az igazi Dota!
De 5 embert találni akik mindig rá is érnek, nagyjából azonos szinten is vannak (flame elkerülése végett)
Mind az 5 posztot ideálisan betölteni (Csak 1 carry van!), aztán naponta 1-2 órát rá áldozni, ami még igen csak kevés. Az össze szabad időt elveszi.Persze mikor diák voltam akkor volt CS-s csapat,meg taktika, meg gyakorlás. A mostani fiatalok hol a rákban vannak?
Akik a Majorokat is nyerik mind diák, kivéve Fear de ő amúgy is Vénnek számít már! 
-
ngáborz
tag
Az az egyedlen egy baj a HD2Ligával, hogy vele egy időben még futott egy ipon. Tudom, hogy csak kupont adtak, hogy csak az első hely kapott nyereményt, de akkoris volt havi szinten egy stabil verseny, ahol minimum 8 csapat jelentkezését várták. Sajnos több hónapban elmaradt, és lassan fél éve pedig már megrendezésre sem kerül, pedig ha itt lett volna 20+ csapat mint a HD2L-án, akkor siimán eltudtam volna képzelni egy extendelt prizepoolt, ahol már a 2.3.4.5. helyezettek is kaphattak volna nyereményt és innen ellehetett volna kezdeni építeni a magyar d2 communityt, amely nyit az esport felé. Gondolok itt arra, hogy ha látják a PlayIT szervezői, hogy ez igen van egy stabil magyar liga, amelyen ennyi csapat résztvesz akkor adunk nekik egy lant.
De sajnos jómagyarhoz híven csak a sírás ment azon, hogy már megint 1 csapat nyeri meg ménem adnak nekünk is "kupont" meg amúgy is szar az ipon, mert drága....
-
_drk
addikt
válasz
ngáborz
üzenetére
H2dl-t én egy jó féle kezdeményezésnek tartom! Végre van egy folyamatosan futó verseny. Kezdő csapatoknak kíváló egyáltalán megismerkedni ezzel az egésszel.
Mert persze itthon mindenki csak solo-ban tolja ezért nincs mo-n semmi dota.Cs meg lol persze megy. Tény hogy össze hasonlithatatlan mivel dotaba beletanulni egy élet is kevés!

-
ngáborz
tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Jdl div2 sajnos nem lett meg egyéb okok miatt. Más kupákon nem szerepelünk jelenleg kivéve a magyar h2dl-t vagy micsodát. Scrimelünk folyamatosan, de most inkább mindeki az individual pub skilljét fejleszti azaz pörögnek a solok. Lassan 5ből 4 tag 6k+ solon lesz illetve van szóval itt tartunk most.
-
ngáborz
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Velünk semmi üzzük hajtjuk folyamatosan.
-
xuldar
addikt
válasz
ngáborz
üzenetére
A VP-ben rakott Lil 2db aquilát a weavernek, mikor már kb. 2-32-re vezetett a Newbee. Ilyen hátrányban nem a major itemekre koncentrál már az ember, hanem a statra. Ez lényegében kármentés. Ezen a meccsen egy pillanatig sem volt esélye a VP-nek, a Newbee hibátlanul játszott, minden egyes gank lehetőséget kihasználtak.
-
ngáborz
tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Dcoler Zsolti tudna neked erre a kérdésre válaszolni. Nincs más magyar csapat, amely felvehetné akár egy tier 3-as csapattal is a versenyt. De a srác gondolom a rájuk gondolt, ezért írtam a Doclert.
-
ngáborz
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A dupla aquillát úgy tudom elképzelni, hogy volt a midesnek és a carrynek. Általában minden agilitys hősre jó az aq. A meepora a 2 db dragon lance, vagy a 2db etheral azért jó, mert a többi meepo agha nélkül is megkapja a 100% statot, és a dragonlance perpillanat a legjobb item ár érték arányban, amely statot ad. A wings gaming 2016 legjobb csapata volt, TI nyertes, a DC pedig 2. lett a TI-on, és a Boston major 4. helyezését hozta el. A legjobb csapatokat próbálod meg magyar csapatokhoz hasonlítani mint pl a docler. Nem egy színvonal nem egy szint és arra, hogy egy szinten legyenek legalább egy tier2-es csapatattal is elég csekély az esély.
Ha valamit nem tudsz, vagy csak dobálózol az általad látottakkal, kérlek üsd fel a gosugamers.net/dota2 oldalt, vagy a dotabuff.com-ot és ott nézelődj és csak és kizárólag utánna szidd a TI döntős csapatokat.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ismerem a két csapatot, a világ 10 legjobb csapata között vannak. Ha w33 dupla dragon lance-et vesz meepo-ra, akkor annak úgy is kell lennie. Nagyon költséghatékony stat item a dragon lance és a meepo-nak az kell, főleg mióta a klónok is megkapják a full statot aghs nélkül is.
Dupla aquila már kevésbé jó, de akkor már nagy hátrányban voltak és minden ki extra segíthet. -
lama_lamm
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
DC és Wings nem top csapatok?? Végülis csak a TI6 két döntőse, de amúgy jah, tök noobok

Remélem, hogy a postod végéről egy "Kappa" lemaradt

-
Speeedfire
félisten
Nézem már egy ideje ezt a közvetítést (több meccs volt), de vannak érdekes dolgok benne. Pl most volt egy meepo akinek 2 dragon lance-e volt. Vagy előtte a weaver akinek 2 aquila ring-je. Mondjuk a Digital Chaos vs. Wings Gaming nem is volt olyan rossz.
Nem tudom, hogy ezek a srácok milyen kategóriában vannak, de nyilván nem top. Ilyen meccsek a magyar bajnokságokban (divízió 2/3) is voltak, sőt. -
wikings2
őstag
BUÉK mindenkinek!

-
ngáborz
tag
válasz
Ragnar_
üzenetére
Eztmost találtam. Kicsit érdekes, hogy egy multiplayer játékban egy i7-ből konkrétan egy i5-öt kell csinálj, azért hogy decent fps-ed legyen. Mindenesetre még mindig droppol fps-t 3,7GHz-n, de ha megnyitok egy shoppot leesik 80-ra... Idk mit művelnek a valvénél, de hogy 2016-ban ilyen motorja legyen egy játéknak borzasztó.
-
Ragnar_
addikt
válasz
ngáborz
üzenetére
Ez jó kérdés, doom/vulkan nagy csetepaté közepette se igen dropol 100 FPS alá, Dota2 utóbbi időben olyan 30 FPS körülire mikrostutteringel. Ha nem mozgatom a kamerát, meg a karit akkor minden smooth ahogy kell. Nem nagyon értem mi lehet a gond. Win10 reinstallt megejtettem, majd megnézem így mi a helyzet.
(Lehet, hogy fizetni kell majd az FPS-ért. 0-30 FPS ingyen, 30-60 FPS 10 euró/év stb.
) -
ngáborz
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
i7 870 3,6GHz-n HT nélkül meg egy 1060 6gb 8gb rammal. Ahogy tesztelgetem a dolgokat HT-vel 144 fpsől durván droppol 110-re, és van hogy folyamatosan akörüli értéken marad, de HT nélkül megvan a 144- és csak 130droppol vissza teamfightban.
-
Inkv1zítoR
tag
válasz
ngáborz
üzenetére
Én 3200x1800-ban játszom, nekem is 90-110 körül van az fps, 70ig droppol nagyon durva teamfightokban, minden csutkára huzatva
konfigom az aláírásban. Redditen is sokan panaszkodnak az miatt, h az új patch miatt szarabb az fps a játékban, úgyhogy lehet azért. Milyen konfigod van? -
ngáborz
tag
Valakinek van valami ötlete arra, hogy 1440-ben miért nem tudom elérni a 144fps-t stabilan? Sajnos a faster option, és az általam megszokott beállításoknál is ugyan úgy droppol fpst a játék.
-
xuldar
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Én csak Sonneikot sajnálom, hogy kitették, mert szerintem az egyik legjobb CIS support, és még fiatal is. Nagyon tehetséges a srác.
-
goodboy007
senior tag
válasz
xuldar
üzenetére
Pajkattot mindig középszerű playernek tartottam, bár tény, hogy legalább ismert. Szerintem Ditya.Ra klasszisokkal jobb volt nála (már amennyire emlékszem Pajkatt korábbi játékára). Azt lehet tudni, hogy Ditya.Ra hova került?
Még mindig tartom, ha a picket változatosabbá tették volna, a korábbi Na'Vi lehetett volna top csapat, mert talán ArtStyle-t kivéve (bár ő is tudott villantani), mindenhol igen jó playereik voltak. -
xuldar
addikt
Megjöttek a Na'Vi-ba az új csapattagok: Pajkatt, rmN-, Biver. Meglepetés, hogy nem CIS játékosokkal töltötték fel a keretet az eddigi hagyományokhoz hűen, hanem ki mertek lépni az eddigi korlátok közül. Kíváncsi vagyok. Pajkattal jól jártak, a 2 support nem ismerős.
-
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Köszi az infót

-
Inkv1zítoR
tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Én is 4K-ban játszom, semmi eltérés nincs 1080phez képest, csak élesebb, meg szebb a kép
-
olle
senior tag
-
ZoPád
tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
akkor tessék: unlocked onibis
saját queryt ilyen formátumban adj meg pl:
Dyed Crab NOT "Dyed Crab (Locked)" NOT "Yellow Smeevil and Bird (Locked)"látod mennyire felhasználóbarát a market, csak egy kis SQL tudást vár el

-
ZoPád
tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
többet nem nagyon fogsz kapni, max. tényleg ritka itemekért.
Lootmarket megérhet egy próbát, ha az a cél hogy tényleges pénzt vegyél ki és ne Steam wallet-et.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kicsit félre akarom rakni a játékot, és lenne pár dolog amit el szeretnék marketen adni. Tudnátok esetleg segíteni hol lehet külön nem listázott itemeket egyszerűbben értékesíteni?
Mint pl. lvl16-os onibit nem 8 centért akarok eladni, meg ilyenek. -
-
burny
aktív tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Pay2win csak LoLban van.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Szerintem később sem fogsz benne nagyobb területet látni. Az eléggé tisztességtelen előny lenne a többi playerre nézve hogy teszem azt te 30-40%-al nagyobb területet látnál.
-
Valaki játszik 4K -ban? Az új patch óta javult a 4K -s kezelése a játéknak? Pár hónappal ezelőtt mikor néztem akkor még a full HD -hez képest annyi volt 4K -n hogy minden nagyobb lett, viszont nem láttam be nagyobb területet, így 43" colon 4K -ban nem volt túl élvezhető a játék.

-
Lacccca87
addikt
válasz
-Faceless-
üzenetére
10v10,coop bot game, non ranked, kb.
A custom gamekért meg nem a valve felel hanem a készítője. -
juhiimi
aktív tag
Mondjuk igy szabadság időre elbaszni a jatákot elég köcsögség, mától akartam nekifeküdni keményebben.
-
-
lemusz
addikt
Nah jó, szerintem itt ér véget a dota számomra, ezt nem gondoltam volna erről a játékról... Ellenfélnél a monkey king kb a meccs 15. percétől teljesen láthatatlan lett, csak a minimapon láttuk hogy ha ott volt a közelünkben a kis sárga jelzését, de a modellt nem láttuk, klikkelni se tudtunk így rá meg semmi. Ez a kib*szott nagy előny közel 30 killt hozott neki, mire a játék végéhez közeledve egyik társunk rájött, hogy ha teljesen kilépünk a játékból, majd pedig vissza, akkor ismét látható lesz. Így is volt, de már túl késő volt. Amúgy simán győztünk volna, mert jobbak voltunk. Ez most hacker volt vagy valami ordenáré nagy bug?!
-
Speeedfire
félisten
válasz
goodboy007
üzenetére
Kénytelen voltam ütni melee carry-ként. Tényleg kellett volna egy solar crest volna.
Én már a technies-nél mondtam, hogy ebből lose lesz, függetlenül attól hogy jó nyomta.
-
goodboy007
senior tag
-
xuldar
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Csatolt egy képet. Support Lycant még nem nagyon láttam
Abban azért igazad van, hogy nem biztos, hogy mindig carryvel fog játszani. -
xuldar
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Ezek közül sajnos csak hex közben tudod ütni, vagy ha range-es hősöd van. Illetve ha a ghost sceptert felfejleszted ethereal blade-re, akkor még spellel nagyot tudsz bele ütni. Tényleg csak az evasion a megoldás.
-
goodboy007
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ghost Scepter, Eul, Force Staff, Scythe of Vyse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha tetszik megtartod ha nem megy a marketra... Ha vissza jön veszed a kövit és megadod magadnak az esélyt hogy ultra rare cuccot kapj. Ilyen felfogassál lehet nyomni minden majort
Az előzőt a zöldet én sem vettem meg. A pirosat meg most a kéket igen.