Új hozzászólás Aktív témák
-
xera
csendes tag
Sziasztok. Eddie köszi jó ötlet volt, a configba meg az autoexec.bat-ba is beirt 2 sort amit kitöröltem és igy müxik. Most már csak az a bánatom, h. az alapbeállitásai jöttek vissza a Windowsnak, tehát pl. 16 szin van meg nincs telefonos kapcsolat ezeket újra be kell állitgatni. De legalább megy, köszi mégegyszer: Xera
-
xera
csendes tag
Sziasztok, segitséget kérek ha v.ki jártas Dos-os problémákban. Elinditottam egy régi Dos-ban futó játékot - eddig semmi gond nem volt vele. Kiléptem szépen Alt+x-el ahogy szokás, aztán jött a gond, a gépet nem tudtam elinditani, bejön a Win98 logo, aztán kezdi elölről a bootolást. Próbáltam megnézni csökkentett módban, el is indul és a Rendszer tulajdonságoknál ott van, hogy a virtuális mem. és a meghajtók, Dos kompatibilis módban müködnek, a 32 bites helyett. Valaki tudja hogyan lehet visszaállitani a Windowst? Amikor bejön a prompt egy pillanatra látni azt irja ki, hogy: Boot from CD:None, vagyis annak a q játéknak a CDjét keresi, ami már régen le lett törölve a gépről. Előre is köszi ha v.ki tud megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM