- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
kamikaze boci
üzenetére
közel 1 napos próbálkozás után hajlok arra hogy egyetértsek veled. a hangok ugyan nekem nem tűntek monotonnak, legalábbis eddig még nem, később elképzelhető hogy az lesz. tény hogy a sztori és a játékmenet nem sok kihivást nyújt, az AI is a nyers erővel próbál jobb belátásra tériteni. egy idő után nekem unalmas ett hogy mászkálok a vaksötétben aztán jön egy zombi amitől megijedek, megyek tovább jön mégegy azis belevigyorog a csunya pofájával az arcomba ő is megijeszt, de idővel ez az érzés elmúlt, maradt az hogy koslatok a vaksötétben (a lámpa mint sz@rnak a pofon annyit ér)
a grafika jónak tűnik, már amennyi látszik belőle. bár a környezet nem tűnik különösebben rendkivülinek, talán az ellenfelek kinézete ami kiemelkedőnek mondható, a sérülések ott láthatók rajtuk ahová lövök (bár ez sem újdonság) viszont nem tudom emnnyire befolyásolja őket pl egy lábon lövés, a sötétben nem látszik ha sántikálnak. mindent egybevetve a legnagyobb negativumnak a sötétséget tartom, unalmas ott botorkálni lépcsőkön fel alá. nem tudom, de talán ha ez a játék nem a Doom3 lenne, talán senki se emlékezne rá rövid idő múlva sem. nekem egyértelműen csalódás, jobbat vártam.
az engine épességeit talán majd egy erre épülő játék megcsillogtatja, de itt nem sokminden derül ki.
a gépigényt nem kritizálom, nem tudom mi az a gép amin már jól teljesit. a minimum konfig mondjuk kicsit soknak tűnik, ha azt nézzük hogy az átlag még mindig P3-at igényel.
gondolom most sok vérben forgó szempár olvassa ezt, nekik csak azt üzenem, hogy ha lehet, gyorsan és fájdalommentesen, lehetőleg semmit se érezzek...:D:D
Aktív témák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Elden Ring
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 Teljesen új állapotban!
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest