Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Az ilyen feltelepítős cuccokat nem szeretem de azért köszi.
Egyébként mi ez a bobdown, egy házi tömörítő progi?
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
A doom3 csak beltereken fog játszódni,mivel a motort direkt így csinálták.A grafika ezért ebben lesz a legszebb egy jó ideig,csakhogy kültér nemigen lesz(leírták,hogy a motor sem képes nagyobb terek megjelenítésére(egyenlőre:) ))
A stalker nagy terek mellett szép grafikával nagyon atom lesz,de a karaktereken is kevesebb lesz a poligon.Én ezeket olvastam és igaznak is tűnik:)
(egyébként a deus ex2 unreal 2 enginos,ezért tutkó,hogy közelébe sem ér a doom3-nak,de az unrel motor kifejezetten a nagy tereket támogatja.) -
Peat;)
veterán
Olvasd el a 15-ös hozzászólást!
-
Peat;)
veterán
Igazad van..........tényleg........Sajnos a sebességen is meglátszik,de bízom benne hogy majd optimizálják a kis szerény gépekre:) Egyébként a fény ami lelassítja!F2-vel le lehet kapcsolni az adott pályán a fényforrásokat,F1-el meg amerre nézel felkapcsolni.Ha lekapcsolok egy párat rögtön meglódul!
-
Peat;)
veterán
bocsi:nem olyan nagy..............
-
Peat;)
veterán
Na végre megy a gém...:)) Akinek nem megy az a régebbi 41.09 nvidia drivert rakja fel!A 43.45-el nem megy!!!!!
A játék nem is olyan lassú,bár a grafika sem a legjobb.(így unreal2 után már olyan nagy az előrelépés ez a kinézet,aki nyáron nyomta annak biztos leesett az álla,az árnyékok így is királyok) -
Peat;)
veterán
Köszi! Ezekszerint az atit szereti.......(nékem G4ti4200)Nekem menü se jön be ,rögtöna szürkeség:(( Na mindegy a kisebb vinyóra majd fel megy a 98se, egy régi driverrel.
-
Peat;)
veterán
Csak megszeretném nézni,tudom ,hogy csak egy bemutató.Lehet hogy régebbi driver kell neki, meg a directx9 is belezavarhat.Köszi a hozzászólást.Esetleg akinek nem megy véletlenül nem a 9-es directx vann fenn 43.45-ös vagy 43.03-as nvidia driverrel?
-
Peat;)
veterán
Akinek elindul írja le,hogy milyen driver,oprendszer,directx.Köszönöm
-
Peat;)
veterán
Ödönke! Én adtam egy linket, ezért leírhatnád hogyan indítod el a gamét. Milyen oprendszer, melyik videokártya driver, kell-e crack....,ha Valaki más tudna segíteni azt is megköszönném. MÁR EL AKAROM INDÍTANI!! PLEASE!!!!!!!!!!!!
-
Peat;)
veterán
Már végigolvastam!Mondom nincs kép!!!! Ha a wincommanderben az exe-hez írom a parancsot amit az elején leírtatok elindul, DE CSAK HANG VAN és iranyítani sem tudom.Win xp-ém van G4 Ti4200 128mega, 1900+ proci,legújabb driver,direct x 9 (nekem ez a gyanus,hiszen a doom3 a 8.1 direct-et használja és nem bizti hogy a tavaji E3 kiállításnál erre is gondoltak :((()
-
Peat;)
veterán
Akinek lejött írja már le hogy el-e indul!Én az exe-t elindítom,azt semmi,csak egy kis ablak tök üresen(semmi menü,karakter,new game....) Ha tudja valaki hogy indul írja le!!!!!!
-
Peat;)
veterán
jaja,372 mega pontosan tömörítve.
-
Peat;)
veterán
tegnap,ráadásul volt hogy 160-al jött.....Csak hát nemtom elindítani.
-
Peat;)
veterán
A warez.hu-nál a toplistában a blackware-n fenn van!Én leszedtem de nem tudom elindítani.Egy kisablak jön be ,üres sárga háttér nincs menü....Valaki tud segíteni?
-
Peat;)
veterán
Azaz:( Nem baj már 200 megánál tart az edonkey-el.....1-2 nap és lent lesz.
-
Peat;)
veterán
Hali!
Az adott linkről már leszedte valaki?Érdekelne,hogy tényleg az a game...Kicsit kevésnek tűnik a mérete.A választ nagyon megköszönném:) -
Peat;)
veterán
Hali!Valaki tudna egy linket írni,ahonnan az alpha demot lelehet rántani?(állítólag már kész a játék!!!!!,megnézném hogy megy,ne fölöslegesen töltsem le majd)A full verzio az eDonkey2000 kaaza szerű programmal már leszedhető!!!!(lehet hogy átverés,vagy csak béta,én nekem nem jön,vagy néha 0.5-el......,egyébként 1 cd iso van fenn.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest