- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Seagull
tag
Hali!
Na én most egy kicsit beoptimailizáltam a dolgot, ugyanis azt vettem észre, hogy ha csak a felbontást emelem, akkor nem esik (észreveheőten) az Fps, így én most 1024*768*middle qualityben nyomom, és marha jó!
Egyébként én most 41.09-es drivert használok. Próbáltam a legújabb Omega-val is, de azzal sajnos meghaslat egy szürke képernyő keretében a Doom. Pedig tök jó lett volna, ugyansi az a driver nekem nagyon sokat dobott más játékoknál és 3Dmark-nál. Tényleg, ki szerint melyik a legjobb driver most Gef4-hez?
Seagull -
Seagull
tag
Ja, közben nekem is stabilizálódott a helyzet, kiderült, hogy mégiscsak high qualityben volt. :) Middlequality-ben úgy már nekem is eléri néha az 50 fps-t. :)
Kipróbáltam 800*600-ban is high-ban, úgy se olyan vészes. Az árnyékokat mivel kapcsoltad ki?
Ja, és ami nagyon fps zabáló, még a legalapabb beállításnál is (640*480*middle quality), az az, hogy ha egy hullát folyamatason el kezdesz lőni gépfegyverrel, akko nekem olyan 0 környékére is lezuhant az fps érték! :) Nem toom pontosoan, hogy miért, de gondolom a rengeteg fröcsögő vér miatt, elég érdekes volt, hogy 30-ról secpec lezuhant 2 fpsre. :) -
Seagull
tag
Ez az ami engem idegesít, hogy Gef4 ide, vagy oda, nekem 640*480-ban sehogy sem megy feljebb 25-30 fps-nél, azaz csak lejebb. Míg ahogy olvastam Pala hozzászólását 40-45 Fps az átlaga KyroII-n ami szerintem eszméletlen sok, szal engem ez idegesít a mai kártyákban. :)
Sziasztok,
Seagull -
Seagull
tag
Áááá, nekem se megy.
41.09-es driver, Gef4 Ti 4200. Menü bejön, meg minden, nyomok egy new game-t és állandóan program hibát ki írva kilép az Xp.
Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy miért lehet ez?
Köszönöm,
sziasztok,
Seagull
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest