- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Skylake-
addikt
akkor toled is. miert nem kenyelmesebb erre a celra BARMELYIK TELEFON + egy 20k power bank ?
- 1 : ar / ertek aranyban telibe veri ezt a konstruckiot egyertelmuen.
- 2: sulyban lenyegeben nincs kulonbseg
- 3: es ez a legfontosabb : SOKKAL KENYELMESEBB egy rendes meretu telefon mint ez. Mert ez barmikor fogod meg rohadt nagy , a powerbank viszont kulon van, csak a toltokabel a plusz suly / meret peldaul mikor hasznalod. Ez a lenyeg, a hasznalod resz.Tehat miert jo ez ? szo_szerint_minden igaz egy randomtelefon + powerbank kombora ami erre igaz lehet, minden. Az egyetlen egyet kiveve, hogy nincs egybe epitve. Ami konkretan egy elony. Tehat az egyetlen valodi kulonbseg az maganak a kosntruckionak az egyik legnagyobb hatranya. aham....
Miert is jo ez akkor ? Ugy oszinten. Megindokolhatatlan ez a keszulek egyszeruen, mert nem letezik a szituacio aminel megoldast nyujt. Mert ahova ezt el tudod vinni magaddal, ahol ennek nem zavar a merete / sulya, ott az iphone + powerbank merete / sulya sem fog zavarni. Vazolj fel kerlek csak egyetlenegy elethelyzetet, ahol ennek a keszuleknek van legalabb egyetlen egy egyertelmu elonye az iphone + powebankhoz kepest. Csak egyetlen egyet legyszives.
-
Teljesen jó lenne, amit írsz ,viszont egy gond van vele.
Ellentmondásos nekem. Ahol a világon olyan hely van, ahol 400km a következő város és nincs áram sem, ott nem ez a legnagyobb probléma, hogy a 200 ezer forintos telefont meg tudja-e venni, avagy sem... tölteni tudja-e avagy sem.
A másik, hogy az ilyen helyen, amit Te vizionálsz akkor már rég megoldották az áram kérdést máshogy, avagy nem szempont a mobil egyáltalán...
Tehát nem védhető az az álláspont ,hogy ez egy olyan helyre készült termék lenne-e.
Kicsit úgy írod, mintha Neked valós élményed lett volna ezzel a 400km-re nincs város se. Ami ha igaz elfogadom... Én tanyán nőttem fel, tapasztaltam milyen az, hogy az 5-10-20km-re lévő falu is messze volt, pláne gyalog... De azért nem volt lehetetlen, hogy áram legyen ott is...
Ha neked van fogalmad az általad vázolt körülményekre, akkor gond egy szál se, de azért ne skatulyázd már be a fórumtársaidat ennyire szűklátókörű vadembereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest