Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen jó lenne, amit írsz ,viszont egy gond van vele.
Ellentmondásos nekem. Ahol a világon olyan hely van, ahol 400km a következő város és nincs áram sem, ott nem ez a legnagyobb probléma, hogy a 200 ezer forintos telefont meg tudja-e venni, avagy sem... tölteni tudja-e avagy sem.
A másik, hogy az ilyen helyen, amit Te vizionálsz akkor már rég megoldották az áram kérdést máshogy, avagy nem szempont a mobil egyáltalán...
Tehát nem védhető az az álláspont ,hogy ez egy olyan helyre készült termék lenne-e.
Kicsit úgy írod, mintha Neked valós élményed lett volna ezzel a 400km-re nincs város se. Ami ha igaz elfogadom... Én tanyán nőttem fel, tapasztaltam milyen az, hogy az 5-10-20km-re lévő falu is messze volt, pláne gyalog... De azért nem volt lehetetlen, hogy áram legyen ott is...
Ha neked van fogalmad az általad vázolt körülményekre, akkor gond egy szál se, de azért ne skatulyázd már be a fórumtársaidat ennyire szűklátókörű vadembereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest