- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen jó lenne, amit írsz ,viszont egy gond van vele.
Ellentmondásos nekem. Ahol a világon olyan hely van, ahol 400km a következő város és nincs áram sem, ott nem ez a legnagyobb probléma, hogy a 200 ezer forintos telefont meg tudja-e venni, avagy sem... tölteni tudja-e avagy sem.
A másik, hogy az ilyen helyen, amit Te vizionálsz akkor már rég megoldották az áram kérdést máshogy, avagy nem szempont a mobil egyáltalán...
Tehát nem védhető az az álláspont ,hogy ez egy olyan helyre készült termék lenne-e.
Kicsit úgy írod, mintha Neked valós élményed lett volna ezzel a 400km-re nincs város se. Ami ha igaz elfogadom... Én tanyán nőttem fel, tapasztaltam milyen az, hogy az 5-10-20km-re lévő falu is messze volt, pláne gyalog... De azért nem volt lehetetlen, hogy áram legyen ott is...
Ha neked van fogalmad az általad vázolt körülményekre, akkor gond egy szál se, de azért ne skatulyázd már be a fórumtársaidat ennyire szűklátókörű vadembereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- eBay
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Dell asztali gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest