Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage!!!
újonc
Segítséget szeretnék kérni,hogy hol lehet bekapcsolni a mobil adatforgalmat,már mindent megpróbáltam de nem működik,csak Wifi-vel lehet netezni.
Előre is köszi a segítséget -
bach66
tag
Hi!
Olyat tapasztalt valaki, hogy ha töltőn van, akkor a mobil "megbolondul", mintha nyomkodnám, magától megnyit programokat, beír karaktereket stb. ???
-
bach66
tag
Üdv!
Hogy kell a DG310-sel "Download mode"-be menni?
A Volume Up + Bekapcs -ra előjövő lehetőségek: Recovery Mode; Fastboot Mode ; Normal Boot.
A Volume Down + Bekapcs -ra pedig valami Factory Mode jön elő (Auto TEst, Manual TEst, .... Clear eMMC, .... - de nincs olyan, hogy Download mode.
??Sürgős lenne, mert Flashtool-lal flashelnem újra kell flashelnem a rendszert.
Előre is köszönöm a választ!
-
bach66
tag
A gyári recoverybe sikerült bemennem, csináltam factory reset-et, de sajnos nem segített.
Hogyan tudom újra húzni a ROM-ot? Tud valaki részletes leírással segíteni?
-
bach66
tag
S.O.S !!!!
Fiamnak vettem egy DG310-est. Kingroot-tal rootoltam, úgy tűnt, sikerült. Utána xda-n talált leírás alapján a Kinguser le akartam cserélni SuperSU-ra a SuperSU-Me applikációval. Úgy tünt, ez is sikerült. Kért egy rebootot, utána azonban nem jut tovább a DOOGEE logónál. (Ez a bootloop?)
Mit tudok tenni? Teljesen új a teló, gyári Lollipoppal.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm! -
Nadeshot
újonc
nekem semmi bajom nincs a dooge dg310 telefonommal. gyors meg minden. az sd kártya problémát, meg úgy lehet ROOT-nélkül megoldani, hogy rárakod (innen:http://www.needrom.com/download/official-5-0-20150515/) az android 5.0. Így megoldódik az sd probléma, és több játé meg alkalmazás lesz elérhetőbb
-
HawerKing
őstag
válasz
colonell
üzenetére
Keszitettem egy DOOGEE VOYAGER2 DG310 bemutato videot

-
colonell
senior tag
Most én is ott tartok,hogy az sp flash tool kb nem ismeri fel a telót hiába telepítettem az összes létező adb drivert

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest