Hirdetés
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
colonell
üzenetére
Keszitettem egy DOOGEE VOYAGER2 DG310 bemutato videot

-
HawerKing
őstag
hmmeg csak most alltam meg, kb 3 oraja gondolt egyet a gepem s beszart, bekapcsolas utan nem jott be a desktop csak fekete kepernyo amin csak az eger mutatolatszot... Egy Medion laptoprol van szo amin windows 10 futott, a windows 8.1 re telepitettem fel, a windows 8.1 et kms aktivatorral aktivaltam, a windows 10 siman felment s azt irta aktiv a licensz
mukodott is par napig, bar kicsit fura hogy ez a hiba tortent,
Most visszatertem windows7re, annyira felidegelt hogy par hetig most ez lesz -
HawerKing
őstag
Egyszeruen , letoltod a Microsoftol az alabbi progit , telepited s aztan inditod, ha akarod egyenesen kitudod irni a windowst dvd re vagy pendrivra is vele de en inkabb egyenesen frisitettem vele a win 8.1 et s minden hasznalt progim s adatom megmaradt, az aktivalasommal egyutt
probaldkipofon egyszeru kb felorat igenybe vesz -
HawerKing
őstag
No kicsit beleturtam jobban a rendszerbe

A Kingrootal rootoltam a Lollipopot es eltavolitottam par gyari cuccot, koztuk a Securitz Lockert is ami a leginkabb meriti az aksit a Lollipopon (vegig olvastam az egesz Xdas topickot es mar ott is komizok) most megjobban hasit a Lollipop.Valaki meg nemakarja felrakni?
-
HawerKing
őstag
Most hogy belaktam a rendszert s nincsennek gondok gondoltam mutatok par screenshotot
ui: kezdem megszeretni a Lollit nemhiszem, hogy lesz downgrade KK re 
Eleinte rohadt szokatlan s pocseknak talalja az ember de miutan belakja rajon, hogy minden tok logikus es letisztult, megy mint a villam, mostmar csak az uzemidore leszek kivancsi, eddig szepen merul kb ugyan ugy mint a KK el, allitolag jobban kellene birja, par nap hasznalat utan kiderul...
-
HawerKing
őstag
Vajon hogyha a Flash toolall feltolnam ugyan ugy a KitKat romot ahogy a Lollipopot visszatudnam downgradelni gond nelkul???
-
HawerKing
őstag
Most ugynez ki rendbejot... a gyari recoverybol csinaltam egy factori resetet, aztan elindult, formataltam a memoria karit es a belso tarhelyet, most ugynez ki hogy jol mukodik, kezdem belakni a rendszert , eddig tenyleg nincs gond.
Lehet azzal szartam el hogy Flashelesnel nem tettem a factori reset opciot....
Mondjuk a Lolliban rohadt pocsek az alkalmazasok menu azzal a gagyi feher hatterel es kartyakinezettel, egyebb minden letisztult.
Meg kicsit zavarban vagyok a tarhelyekkel,
-
HawerKing
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Gondolt egyet, ujraindult s most teljesen odaszart, mar 15 perce a doogee logonal all, hiaba veszem ki az aksit meg rakom be a logotol tovabb nemlep

holnap megy az ocskavasba ha nemtom bekapcsolni, rohadtul bosszant hogy a jo kis stabil Kitkatet lecsereltem erre a hanyingerre -
HawerKing
őstag
Na felszartam a Lollipopot.
Isten MENTS hogy felrakja valaki!!!!!!!!!!!!!!Rohadt egy nagy bughalmaz, ujraindulgat, van hogy a Doogee logonal lefagy es besem kapcsol csak sokadszori probalkozasra, sok app egyszeruen felsem akar telepulni a playrol, melegszik, rohadt pocsek, es lassabb is

No most vajon hogyan rakjam vissza a KitKatet

-
HawerKing
őstag
Most talaltam Valosagos DG310ROM paradicsom
-
HawerKing
őstag
Hm en csak nem adom fel....
A laptopomon rovid idelyig felraktam egy 7es windowst s azzal probaltam meg talan 2x de nem ismerte fel tovabra sem a telomat az SPF tool
Tegnap raktak fel egy uj leirast xdara , de ezt mar nemtudom kiprobalni mert azota visszaraktam a 8.1es windows .... de a heten elmegyek egy hawernel neki meg 7es windows van es megprobalom ujra hatha ott menni fog.... -
HawerKing
őstag
Azert jo, hogy te aktiv vagy ebben a topicban, legalabb nem beszelek magamban
a tobbiek nagyon elvannak tunve..... lehet mar eladtak a kis Doogeet 
Szoval csak kivancsisagbol akartam felrakni a Lollipopot, a videok alapjan amik a youtubera felvannak toltve nagyon alap Lolli van a Doogeekon. Valoszinu , hogy semmivel nemlesz jobb mint a jelenlegi KitKat, szerintem ez tokeletesen fut ezen a telon, nagyon stabil es gyors.
Nemtudom , hogy wifin kifog e jonni a Lolli frissites de minden esetre en mar tobbet nem probalkozom a szamitogepes telepitessel. -
HawerKing
őstag
Feltelepult a win7 en a driver, de hiaba SPF Tool akkor sem ismeri fel a telot
hiaba valasztom ki a Rom mappabol a scatter filet es rakom downloadra , mikor csatlakoztatom a telot nem indul el a telepito.... mar majdnem mindenfele leirast probaltam, ezt ajanlottak az XDAn... [link] -
HawerKing
őstag
Kozben rajottem mi a gond.... Nem kompatibilis az Android USB Driver a 64bites Win 8.1 el... Legalabbis ezt irja mikor telepiteni akarom, valoszinu ezert nem ismeri fel az SPF Tool a telomat, na majd megprobalom win 7 en.
Kozben nezegettem videokat a Doogees Lollipop feluletrol, mondhatni semmihez nemnyultak minden stock, remelem van olyan stabil mint a KK -
HawerKing
őstag
Nem ertem itt mit kell csinalni...

Nekem nem akarja felismerni a telot...
Mar idegesit jo lenne kiprobalni a Lollit

-
HawerKing
őstag
Hehe mit talaltam
kesz a hivatalos Lollipop
wifin meg nem jelzett a telo hogy van de a honlapon irja, utanna olvasok hogy lehet felrakni. Ha esetleg valaki mar tudja, leirhatnaDoogee.cc -
HawerKing
őstag
a ertesitesi savban a kapcsolok sorrendjet hogyan lehet modositani??
-
HawerKing
őstag
Ahogy latom ez nem hivatalos....
A hangzas azert tenyleg irto pocsek akarmilyen minosegi fulesed van....
A hatlapon az az apro kis hangszoro hat irto halkan es gyatran szol ha zenet halgatsz, ha pedig telefonalsz akkor a masik hangjat ugy hallod mintha valami vodorbol szolna
na jo meglehet szokni mindent, a sebesseg s az ar karpotol -
HawerKing
őstag
Sziasztok.
Tegnap elcsereltem a Lumia 520 amat egy ilyen telora.Velemenyem:
-Jo dolgok: Eleg szep kulso, nagy es turheto kijelzo, eleg jol birja az aksi, gyors sebesseg.
-Rossz dolgok: Irto fosul szol a zene hangszoro, illetve a telefonalas kozbeni is, fulhalgatoval is eleg szarul szol a zene.Kerdesem:
-Varhato e ra android 5.0?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Villanyszerelés
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mukodott is par napig, bar kicsit fura hogy ez a hiba tortent,
probaldkipofon egyszeru kb felorat igenybe vesz

Feltelepult a win7 en a driver, de hiaba SPF Tool akkor sem ismeri fel a telot