Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stilinski

aktív tag

Sziasztok!
    Elképzelhető, hogy a korábbiakban le volt írva a probléma megoldása, viszont én olyan szinten sötét vagyok a dolgokhoz, hogy azt sem veszem észre, ha igen :D

A problémám:
    Van egy google blogom, blogspot.com-os címmel. (starcitizenhu.blogspot.com)
    Vásároltam egy domain-t a tarhely.eu címen. (star-citizen.hu)

A lényeg az lenne, hogy a star-citizen.hu alatt jelenjen meg a blogspotos blog, amit a blogspot támogatna is.

Ehhez egy TXT-rekordot kellett megadnom, amit a tarhely.eu szolgáltatásban fel is töltöttem, elfogadta. Egyrészt az a kérdésem, hogy most ezzel elértem-e, amit kellett, tehát majd aktiválódik egy idő után és minden menni fog, vagy valahogy a star-citizen.hu-t is vissza kellene irányítanom a blogra?

A rekordoknál végül 3 rekordot adtam meg, mert sokáig nem volt jó, mindegyik TXT-s.
    Az egyiknél @, a másiknál *, a harmadiknál a starcitizenhu.blogspot.com cím van beírva aldomainnek, az IP/hosztnév pedig a blogspot által megadott szöveg.

A 3 rekord összeakaszthatja egymást? Ha igen, vajon melyik a jó, amit meg kellene tartani?

A blogspot elfogadta a dolgot, de egyelőre nem jelenik meg az új címen a blog. Egyelőre 2-3 óra telt el a regisztrálás óta.
    Sajnálom, hogy a hülyeségemmel rabolom az időtöket, de ez nem az én világom :D

Új hozzászólás Aktív témák