Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stilinski
aktív tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a korábbiakban le volt írva a probléma megoldása, viszont én olyan szinten sötét vagyok a dolgokhoz, hogy azt sem veszem észre, ha igenA problémám:
Van egy google blogom, blogspot.com-os címmel. (starcitizenhu.blogspot.com)
Vásároltam egy domain-t a tarhely.eu címen. (star-citizen.hu)A lényeg az lenne, hogy a star-citizen.hu alatt jelenjen meg a blogspotos blog, amit a blogspot támogatna is.
Ehhez egy TXT-rekordot kellett megadnom, amit a tarhely.eu szolgáltatásban fel is töltöttem, elfogadta. Egyrészt az a kérdésem, hogy most ezzel elértem-e, amit kellett, tehát majd aktiválódik egy idő után és minden menni fog, vagy valahogy a star-citizen.hu-t is vissza kellene irányítanom a blogra?
A rekordoknál végül 3 rekordot adtam meg, mert sokáig nem volt jó, mindegyik TXT-s.
Az egyiknél @, a másiknál *, a harmadiknál a starcitizenhu.blogspot.com cím van beírva aldomainnek, az IP/hosztnév pedig a blogspot által megadott szöveg.A 3 rekord összeakaszthatja egymást? Ha igen, vajon melyik a jó, amit meg kellene tartani?
A blogspot elfogadta a dolgot, de egyelőre nem jelenik meg az új címen a blog. Egyelőre 2-3 óra telt el a regisztrálás óta.
Sajnálom, hogy a hülyeségemmel rabolom az időtöket, de ez nem az én világom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest