- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2507 üzenetére
azt, hogy a gotban keresd, jól megalapozza a topic neve, amibe írsz
mert ha még az amerika kapitányban kerested volna... -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2503 üzenetére
a legutolsó évadban.
ő kötött szerződést azzal a szörnnyel, ő irányította azt a szörnyet, ő volt a polgármester. -
bambano
titán
[link]: egy saller balról, egy jobbról, közben kicsit kiabálnék, hogy megölted Klárikát g..c
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2500 üzenetére
Az Ashildr-t játszó színésznő, Maisie 19 éves. Missit is, Songot is sokkal idősebb nő játszotta, mint ahogy a Doktorok is legalább felnőtt színészek voltak. A kompániáknál is talán először fordult elő ennyire fiatal, mint Klárika. (nem nyert: Amy Pond fiatalabb volt.).
Na ehhez a nagyon fiatal Amy Pondhoz képest pont egy tizessel fiatalabb Maisie.
szóval szerintem nem lenne hihető, hogy egy majdnem gyerek egy 1000 éves felnőttet alakít.
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2497 üzenetére
"Én a halhatatlan csajt is kedvelem, szerintem óriási potenciál lenne benne, ha ő összeállna a Doktorral, ő már majdnem pariban van vele (mínusz időlordság), és akkor még női Doktorról nem is beszéltünk.": nem tudom, melyik halhatatlan csajra gondolsz:
- Missit lelőtte egy dalek, ha jól emlékszem, következésképp nem halhatatlan
- Song szintén meghalt, ő sem halhatatlan már...
- Ashildr meg csak egy ócska kiborg, menjen vissza trónokat harcolni. az lenne a tragédia, ha egy több, mint ezer éves entitást egy 19 éves színésznő alakítana. -
bambano
titán
válasz
spammer #2495 üzenetére
azért valóban ne legyen női doki, hogy pc-k legyünk.
meg ugye ha nő a doki, pasi lesz a kompánia, akkor mit nézünk?másik oldalról nézve ha találnának egy jó női dokit, az adhatna új témalehetőségeket... pl. van-e konyha a tardisban meg milyen legyen az új függöny
ha képesek lennének találni egy jó női dokit, az önmagában nem lenne gond, feltéve, hogy az írók is felnőnek a feladathoz. kst for prez!
capaldi egyébként lehetett volna az egyik legjobb doktor, ha olyan forgatókönyveket kap... de nem lett, ez már egyértelmű.
kár, hogy a topgear úgy járt, ahogy. frankó rész lehetne pl. abból, hogy milyen köridőt megy stig a tardisszal
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2439 üzenetére
én meg azon, hogy mi a fenét csinált ott azon a kis helyen annyi koponyával...
-
bambano
titán
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2392 üzenetére
sosem az alvás a probléma, hanem az ébredés és annak időpontja
meg az az időszak, amennyi idő alatt ráneveled a főnököd, hogy az ő érdekében kelsz fel délben -
bambano
titán
szóval tömören és velősen, ahogy én lányos zavaromban szoktam fogalmazni:
?mi a franc volt ez -
bambano
titán
Úgy látszik, a forgatókönyv író Harry Potter fan... koppintottak egy Abszol utat és a Főnix rend szállását is...
-
bambano
titán
ha ez a maissie lesz az új útitárs, nem nézek több dokit...
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2329 üzenetére
?és akkor hogy kerül bele a dalekbe -
bambano
titán
válasz
Cyber_Bird #2291 üzenetére
igazad van, szerintem se lehet egy lapon emlegetni a kettőt.
a blink szerintem egy túlértékelt rész, ez a zygon invázió meg egy erős közepes. -
bambano
titán
válasz
PhilBrick #2249 üzenetére
tényleg, a lányáról meg is felejtkeztem... csöcsfaktornak király lenne
de ott van még River Song is, aki annyira ugrált össze-vissza a doki idővonalához képest, hogy jegyzetelnie kellett, ergo az, hogy egyszer már meghalt, egy időutazónál kb. semmit nem jelent...meg a Bo arcának történetét sem ártana már kifejteni és lezárni...
-
bambano
titán
válasz
Armahun #2243 üzenetére
oké, de dramaturgiailag a csavarhúzó meg a kék tardis fix pont, az tartja össze a részeket.
ráadásul képzeld el, hogy a frencsájzból veszel karácsonyra magadnak valamit, például egy sivítozó tardist, és másnap már nem is olyannal jár. ott törném össze mérgemben az egészetnői doktorra volt bőven jelentkező, pl. a felesége meg Missi, szóval elvileg nem lehetetlen...
de nem mindegy, ki lenne. kst-t el tudnám képzelni női dokinak -
bambano
titán
attól félek, hogyha tényleg ki akarják évad közben írni Klárikát a sorozatból, akkor egyre közelebb van az alkalmas időpont...
-
bambano
titán
én azt nem értettem, de nagyon, hogy
???a második rész végén úgy jött rá, hogy a tardist nem lelőtték, hanem lelécelt, hogy elkezdték őket lőni a dalekok és a tardis pajzsa megvédte őket. most meg két koszos viking ócska kardja átment a pajzson -
bambano
titán
nem semmi rész volt,
. oh wait...hiperszuper atomsugárzásbiztos ólom faraday kalitka, amiből csak a doki wifije tud közvetíteni.. -
bambano
titán
most láttam a 9x02-t. csendesen sirdogálok miatta...
?jól felb..ák az ember agyát Klárika megölésével az előző részben, és akkor csak annyi történik, hogy lóg kint a pusztában egy kötélen. Meg a doki meninblekkeset játszik. meg az a sok szentimentális sületlenség... és akkor higgyem el, hogy a doki az egészet előre kitervelte, hogy majd pont az ő energiáitól kelnek életre egy olyan bolygón a csatornában/temetőben az öreg dalekok, amiről nem is tudta, hogy létezik, meg hogy újjáépítették... vagy tudta az egészet, akkor miért hagyta, hogy Missy szórakozzon Klárikával ...Meg a tardist se lőtték szét, csak elment rákászni komolyan az az érzésem, hogy erősen közelgett a határidő, de a szer, amit tolt, gyengének bizonyult.
Szerk: ja, és
?az imdb-s lista szerint Missy nem szerepel több epizódban. Most a nagy ellenfél, a nagy mester ennyi lezárást kap? puff, oszt vége -
bambano
titán
nem értem, hogy
odateleportálnak a nagy bulira, vagyis Missy és Klárika kezén is van egy háztáji teleport, onnan elviszik őket a Skarora, ahol a dalekek simán lelövik őket, a kezükön a teleporttal... -
bambano
titán
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
Armahun #2107 üzenetére
tényleg
bocs.
(#2108) spammer: nekem nem fexik az angol, a felirat meg elvonja a figyelmemet, úgyhogy a felére legalább nem emlékszem. meg annyira nem is estem hanyatt tőle. kicsit uncsi, hogy mindig mindenki a Dokit támadja, és akkor jönnek a a./ dalekok, b./ cybermenek, stb.
és ezt a mondatomat nem kell spoiler tagek közé tenni
ha most kiírják a csöcsfaktort a sorozatból, akkor nálam lehet kasza.
de még mindig hiányolom, hogy
...milyen volt a Doki házasélete megígérem, legközelebb nem kérdezek úgy, hogy a tv-n megy az f1, a másik ablakban meg postgresql jdbc drivert debuggolok közben
-
bambano
titán
a fő probléma, hogy eddig minden dokinál benne volt a levegőben, hogy az útitárs több, mint egyszerű útitárs. itt meg ez egyértelműen nem lehetséges. nincs kémia.
lásd: Amy esküvője, ami nekem a kedvenc nagyjelenetem abból a három évadból. mikor igazi raplis picsa módjára belekiabál a levegőbe, hogy és Késel az esküvőmről, az epic
-
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #2022 üzenetére
hogy utálom, hogy ezeket a nyüves dalekokat nem bírták 50 év alatt eltaposni...
olyan uncsi már, hogy megöli, stb. azután két rész múlva valahogy megint jön egy dalek hadsereg, mert mikor leköpte őket, abban megmaradt a dns-ük és ebből képesek voltak két hét alatt új birodalmat meg 5000 csillaghajót felépíteni... -
bambano
titán
nem egy kategória és nem a hercegné javára.
közben elgondolkodtam ezen az egészen, és rájöttem, mégsem olyan jó hercegnek lenni...
képzeld el, lopsz egy helikoptert, amivel elmész a randira, hogy felvágj a csaj előtt, erre megjön a csaj egy tardissal... pufffmás:
miközben próbáltam utánakeresni a hírnek, beesett a keresőbe pár weblap, régebbiek is. ilyen ötletek voltak, mielőtt kiderült, hogy ki lesz az új doktor: legyen River Song a doki (szerintem jó ötlet). vagy érdekes műsor lett volna Helena Bonham Carter... de megnézném Kristin Scott Thomast is, mint doki.A nagy Kristin Scott Thomas, akinek sikerült porig alázni Clarksont a topgearben
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1983 üzenetére
"Hát igen, könnyebb dolga van, ha alkalmi kapcsolatot akar": végülis csak egy halom testőrön kell átverekednie magát a csajjal...
hogy visszakanyarodjunk a témához, vajon Klárika inkább egy dalekkal vagy Böskével ülne le karácsonyi asztalhoz?úgy hallik, a dalek nagyságrendekkel egyszerűbb eset
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1981 üzenetére
csajok közül választani én is tudok, csak az esélyek ugye...
mert a herceg csajozós verdát is tud választani, ha jól emlékszem, egyszer elkötött egy helikoptert, azzal ment randira... na itt bicsaklik meg minden terv, én max. kombájnt tudnék otthonról lopni, meg gumicsizmát -
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
spammer #1973 üzenetére
ehh...
valamit meg akartam nézni az imdb-n, ezért behívtam. az első oldalon színészeket szoktak felsorolni valamilyen indok alapján. ráklikkelsz, és megnézheted a részleteket. ma például egy bizonyos Jenna Coleman szerepelt a listán, ráklikkelve kiderült, hogy 1986. április 27-én született.azt hittem, ti perfektek vagytok az ilyen dolgokból
-
bambano
titán
pusszantás a leöregedőnek
-
bambano
titán
A Doki játssza Richeliou bíborost a muskétásokban... úgyhogy nem ért rá karácsonyi részt forgatni, érdeklődés hiányában elmarad
-
bambano
titán
nézem a topgeart a viasat6-on, és a megfizethető autóba Cumberbatch-et ültették be.
nekem meg azon járt az eszem, hogy milyen lenne főszemétként a doki ellen.
vagy akár dokiként...talán dokinak nem lenne jó, de főszemétnek egy évadra szerintem tutti.
-
bambano
titán
pont most agyaltam rajta, mikor jöttem haza a nagy büdös ködben, hogy hogy lehetne jobb évadot csinálni, mikor:
- elözvegyül a doktor, ami válóper is egyben, majd feltölti a zasszonyt a torrentre
- utána a feleség szitává lövi
- majd nagy nehezen rohanvást összeházasodnak
- mindeközben változatos helyekről ugrabugrál ki, hogy lehessen mentőexpedíciót szervezni.
- és ha rákérdez a zura, hogy mi van, csak annyit mond: spoiler!szóval ezeket már elég nehéz lenne űberelni. próbált már valaki csak annyit mondani otthon a zasszonynak, hogy spoiler?
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1687 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
Armahun #1685 üzenetére
"Azért nem volt annyira rossz rész ez, mint ahogy el vagytok kenődve.": ja. hanem sokkal rosszabb volt.
piszkosul összecsapták az egészet, a nagy, évadon átívelő szál megoldása kb. 4 sor lehetett a forgatókönyvben. úgy néz ki az egész, mintha a fő forgatókönyv írónak vagy ideje vagy ötlete nem lett volna, hogy mit kezdjen a témával, gyorsan összecsapta, utána kiadták a segéderőknek, hogy írjanak párbeszédeket, stb. azok meg jobb híján telepicsogták.
-
bambano
titán
hát ez ritka ócska volt.
általában doktoros résznek is a legalja környéke, de évadzárónak meg pláne.SPOILER
most le fogják tenni egy bolygóra a történetet?
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1572 üzenetére
még a szeme is elkékült a sok erőlködéstől
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1559 üzenetére
nagyon lóg a levegőben, amit az előző évadban mutogattak, hogy Klárika mindenhol ott volt, ahol a dokit meg kellett menteni. meg a hóemberes részben mintha meg is halt volna... bár ez a beszédén nem hallatszik (hadar, mint egy piaci kofa
)
szerk: meg azt is kifejthetnék már (vagy én maradtam le valamiről?), hogy hogyvan az, hogy a doki csak korlátozott számban tud regenerálódni (mert ha jól emlékszem, emiatt dekkolt 300 évet azon a bolygón), közben meg az is elég egy új időlord születéséhez, ha a tardison van a nászéjszaka.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1543 üzenetére
ehh, ilyet nem tudni
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1541 üzenetére
izé kameózott
-
bambano
titán
válasz
Bucsi13 #1497 üzenetére
Időspirál is van benne, de ha hinni lehet a mai vezércikknek, ez nem hatja meg a nőket, csak a szempilla spirál...
ja, és igazi linuxos a cucc, mert van benne vespa robogó is... tehát rekurzív definíció
-
bambano
titán
válasz
Bucsi13 #1430 üzenetére
aki engem a blink-kel csábított volna, egyrészt nyolc napon túl gyógyult volna, másrészt nem lennék dw fan.
Az S.S. Pompadour jó volt. Nekem Ecclestone is bejött, Rose-zal kapcsolatban meg ingadozó véleményen vagyok.
csábítani szerintem doktor donna tech hablatyával lehetne.
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1417 üzenetére
SPOILER
aszongya a doki klárikának, hogy néha még éttermi vacsora közben is elzúznak moszkva külsőre.
merthogy vissza tud menni pár másodperccel az indulás utánra, amit egyébként az eddigi dokik nem tudtak.
akkor mi akadályozza meg, hogy:
1. elmenjenek nyaralni, majd visszamenjen becsengetésre
2. a 24 óra alatt összerakandó cuccal elmenjen messzire, összerakja és visszajöjjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest