Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Ennek így van értelme, hogy egyesével tölti, mert igy kb egy óra alatt van egy teljesen feltöltött akksid. Ha meg egyszerre töltené, akkor ugyanannyi idő alatt csak 20-30%-ra töltené fel őket. Többre mész egy teljesen feltöltöttel, mint három harmadig töltöttel. Én vettem pluszba egy negyediket is, ha már négy hely van a töltőn és három csereakksi hely a táskában.
-
-
jozsi252
veterán
1. Én a beaktiválás után még az első felszállás előtt egyből a DJI oldalán megvettem a Care-t. Egyértelmű hogy mindenképp érdemes megvenned! Nem tudom volt-e drónod már, ha esetleg nem akkor pedig mindenképp kössél Care-t! Viszont az aktiválás után 48 órán belül tudod megkötni, utána is meg lehet csak akkor már problémásabb, mert a videóra fel kell venni minden funkciót hogy működik és még sorolhatnám. Van egy pontos leírás A DJI oldalán a 48 órán túli Care-ről.
2. Nem szoktak szarozni vele, vízbe esés esetén is él a Care.
3. Igen egyesével tölti az akkukat!
4. Remote Controllerrel sokra nem mész ha rádugod a szgépre. GO 4-en keresztül lefrissíted aztán le van tudva az egész. Én max akkor dugom gépre az Air-t ha a vizuális szenzorokat kell kalibrálni. Amúgy a GO 4 szépen lefrissíti a drónt is illetve a távot is. Legalábbis én GO-val frissítettem, először a drónt aztán jelezte hogy a távra is van frissítés, az is lement és kész.
+1 Utólag szerintem erre nincs lehetőség. Illetve az akcióba csak adott cégek vesznek részt, még ha hivatalos forrásból veszed, akkor se az összes hivatalos helyen fog hozzá járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LEGO klub
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Androidos tablet topic
- League of Legends
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest