Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Általában én szoktam válaszolni ezekre a másik topicban, de DJI-ban tényleg nem vagyok otthon, csak próba szinten repültem ezekkel párat szóval most én kérdezek
Mivel be akarok szállni a buliba, ezért akarok valamit DJI cuccost vásárolni, és elsődlegesen Kék Túrán használnám, szóval elsődleges szempont a könnyű hordozhatóság. Nem kell a nagy hatótáv, mert úgyis csak pár dolgot akarok majd lefilmezni, pl. egy egy szalámis zsömle ideje alatt mondjuk a Teve sziklát, szóval szerintem elég nekem a 15 perc repülés idő is. Viszont az idegesítene ha csak 30 FPS lenne a képszám, de na bumm, ez is beleférhet. Ezzel kapcsolatban két kérdés is beugrott:
- a Spark teljesen halott távirányító nélkül?
- milyen megjelenítőt érdemes hozzá használni? -
+1
Szerintem pont annyival drágább a Mavic amennyivel többet ad. A DJI nem annyira hülye, elég jól kibalanszolta az árakat. Viszont rengeteg vele a gond, ebből adódóan én nem mernék kínai forrásból rendelni (DJI-nál nincs világgari), de persze egyéni preferencia és péntárca kérdése, a kínaira is aktiválható EU-s DJI care refresh, szóval annyival bentebb lehet az ember.
FB-n a hazai Mavicos csoportban folyton ment az adok-kapok, mert sok embernek volt hardwares garanciális hibája, akiknek viszont nem, azok többnyire ekézték a panaszosakat (egyedi dolog, nincs is annyi gyártási probléma, stb..). Végül csináltak egy szavazást, amiben az jött ki, hogy a csoport 3x%-nak volt már DJI által elismert garanciális javítása vagy cseréje. Persze nem reprezentatív a dolog nyilván, viszont mindenképpen említésre méltó. Spark kapcsán nem tudom mi a helyzet ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mivel be akarok szállni a buliba, ezért akarok valamit DJI cuccost vásárolni, és elsődlegesen Kék Túrán használnám, szóval elsődleges szempont a könnyű hordozhatóság. Nem kell a nagy hatótáv, mert úgyis csak pár dolgot akarok majd lefilmezni, pl. egy egy szalámis zsömle ideje alatt mondjuk a Teve sziklát, szóval szerintem elég nekem a 15 perc repülés idő is. Viszont az idegesítene ha csak 30 FPS lenne a képszám, de na bumm, ez is beleférhet. Ezzel kapcsolatban két kérdés is beugrott: