Aktív témák
-
ocso
tag
Hali!
Nem nagyon ajánlom a CodecPack-eket, mert eléggé összegányolják a codeceket.
Felraktam a Megacodec packot, kipróbáltam a legújabb verziókat is belőle, de az eredmény ugyanaz: elég sok filmben a hang és a kép csúszik, van amelyik mpeg-enél lefagy a Media Player, a Nero fejtetőn írja meg a Video CD-ket, TMPEG encoder-be , avi to mpegben nincs hang, meg ilyenek, de miután leírtottam az összeset, és felraktam : DivX 5.0.5-öt, az AC3-at és alapokat, minden gond megoldodott.
:)) -
netfüggő
csendes tag
Sziasztok! Egy (számomra) aggasztó problémával fordulnék hozzátok:
Mostanában installáltam az új gépemre az XP-t,ma pedig kitaláltam,hogy be kellene állítani a DVD-t is.Letöltöttem a PowerDVD-t, meg az EasyDVD-t, aztán jöttek a codekek. Először feltettem az XVid-et, aztán a DivX 3.11-et, de a PowerDVD csak képet adott,hang nem volt.Aztán valahogy sikerült az EasyDVD-vel hangot is csinálni,de időközben feltettem a legújabb DivX-et is. Utána megláttam a FreeDVD nevű programot,gondoltam kipróbálom,furcsa volt,hogy van olyan lejátszó ami visz mindent, a másik meg csak a képet.A FreeDVD nem tetszett, a lejátszás sem ment, ezért jött az uninstall. Itt kezdődtek a gondok.Rákérdezett vagy két dll-re,hogy törölje-e, én meg bátran nyomtam,hogy igen.Valószínüleg ezt nem kellett volna,mert azóta az Easy DVD sem működik.Beindul,elkezdi lejátszani a DVD-t, aztán kiírja,hogy a program hibát észlelt,ezért leáll.Az adatok,melyekkel éppen dolgozott valószínüleg elvesztek.És ugyanez a hibaüzenet jön MediaPlayer alatt is.Gyorsan leszedtem a lejátszókat,codekeket, hogy feltelepítgessem őket újra, de a hiba ezután is megvolt.Frissítettem a MediaPlayer-t,hátha az új verzióval visszajön ez a két-három file.Sajnos nem így lett,de már nekem sincs több ötletem..A windows-t meg teljesen újratelepíteni nem akarom. Tudtok valami megoldást? Előre is köszönöm -
törölt tag
Lehet hogy későn írok, de azthiszem tudom a megoldást, vagyis nálan sikerült megoldani. Napokon át szórakoztam én is emiatt a gépemmel, rájöttem hogy a probléma a Chipsetekkel lehet(VIA), mert nem igazán kompatibilis(legalábbis nálam) egyes HANGKÁRTYÁKKAL!!! NEkem régebb C-Media volt, ami azthiszem Crystal chipset-es, kicseréltem 1 másikra, ami hál istennek még jobban is szól(SB)! Szóval próbáld meg először is kivenni a hangkártyád ---> nézd meg h így is fagy e; aztán ha nem----> iány 1 számtek boltba új hangkártyáér!! REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI ÉS ELOLVASOD!
-
Vaze
őstag
Bocs fiuk de az en problemamra nemtudtok irni valami jotanacsot???
vagy elsem olvastatok?:((( -
-
Vaze
őstag
nekemis van egy divx es problemam!!
nekem az a gaz vele hogy nagyon lasan jonn be a divx xp-alat:((
legeloszor mikor feltettem az xp-t minden frankon mukodot most meg hogy uj xp-t telepitettem a divx nagyon lasan jonn be mi lehet ez?? -
Xmas
tag
A fagyásokra megoldást jelenthet az ACE Mega Codecs Pack 4.30-as környéki csomagocska. És a megfelelően használható DivX-et is tartalmazza egy csomó más, jól használható codec-kel és egyéb hasznos dologgal együtt.
-
DarkFater
tag
Egyetértek! Első a sorban frissítések kipróbálása.
XP alatt nekem is voltak gondjaim az elején.
- VIA 4in1 v4.43 verziónál kisebbet ne rakj fel.
- NVIDIA drivert is frissíts, mert kezdetben gondjai voltak XP-vel.
DIVX-ből a 3-ast ne rakd fel vagy ha már megtetted akkor dúrd le minden nyomát még a registry-ben is, mert nagyon makacs túlélő fajta. Nálam masszívan ezzel akarta lejátszani a divx 4-es, 5-ös kodekű filmeket is amiből csúnya dolgok sültek ki.
Javaslom Divx-ból a 4.09-et, vagy 4.12-őt (de azt vobsubbal vagy divx g400-al, mert időnként fejreállítja a gépet)
Ha Divx5-re fáj a fogad akkor 5.02 vagy 5.03 legyen és lehetőleg kerüld a free meg a reklámos bundle verziót.
Szomorú, de egyedül a fizetős pro verzió megy normálisan. Valamiért szebb a képe. Kib...:(((...szás szagú a dolog, szóval ha van pénzed fizesd ki, ha nincs szerezz crack-et hozzá. Megérdemlik. -
Gab
őstag
COM1?
Tiltsd le Bios-ból. :)) -
up
senior tag
Hogyhogy a tv-n? Ki van vezetve? Ha igen, csak monitoron is csinálja? eszközkezelőben minden rendben, nincs felkiáltójel, ix vagy hasonló? csak és kizárólag divx nézés közben csinálja? minden verziós divxnél (3.11, 4.12, 5.x)? via 4in1 fent van? szerintem túrj le minden divxet, törölj a registryből minden ''divx''-et tartalmazó bejegyzést, aztán tegyél fel egy ffdshow-t és nézd meg mit lép... :) Milyen videokártyád van?
up -
Captain
tag
Na mi van tudorok, nincs 5let?
-
Captain
tag
Sziasztok!
A családi pc a következő: Viás P3 alaplap, P3 600 EB Slot-os proci, 256 SD, MSI Gef4 MX440 vga, XP HUN Op r. Divx nézés közben csontra lefagy a gép, (se egér se bill) bármilyen lejátszóval, random időközönként. A kép kimerevedik a tv-n, a hang meg szaggatva ismétlődik. Proci és memória kihasználtság átlagos. Mi lehet ez? Reset-elni kell a gépet, majd az eventvieverben az a hiba, hogy nem tudja megnyitni a COM1-et. Az agyam eldobom! Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest