Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashy

veterán

ha ennyire sürgetsz, el se indulok... :)
    én annakidején utánanéztem neten, aztán elmentem a boltba, megnéztem, meghallgattam, aztán megint elolvastam mindent neten, aztán elmentem megvettem. egyedül. felkiáltójelek nélkül és fórum nélkül. vagy neked nincs interneted? :) főleg hogy eldöntötted mit akarsz venni, csak nyugtassunk meg hogy okos vagy :D

szóval nekem a régi Diva mp3player van, a szürke tégla, remélem arról van szó. 128M belső memóval. nekem bejön. állítólag az ezüst lekopik róla, nekem még nem, bár nem nyúztam igazán sokat. a hozzá adott agybadugóst kritizálják, de mivel villamoson metrón úgyse jön át igazán a hangspektrum jó része, szerintem bőven elég. nagy hangerőn állítólag torzít, de a fenti okok miatt ez is tökmindegy. 1 ceruzaelemmel megy, elég jól bírja. van hozzá gumidugó a CF slot védelmére, de ha bedugom akkor nem megy rá az átlátszó tok amit adtak hozzá. ez a tok elsőre ilyen gusztustalan divatszarra hasonlít, de igazából benne sokkal jobban néz ki a lejátszó (nélküle néz ki szarabbul, tetszés szerint). masszív, avagy igénytelen kinézet, festett ezüst gombok, világítás nélküli kijelző. id3 taget tud. tud felvenni hangot a memória vagy kártya méretéig. nincs adapter bemenet és nincs lineout kimenet. nekem bejön. pedig én még nagyon drágán vettem.

kb ennyi. válogasd ki mi pozitív és mi negatív. :D

Új hozzászólás Aktív témák