Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo82
csendes tag
A D2 Gallean's Return-nél a törp hadjáratot csinálom. A 9. küldetésnél, hogy sikeresen teljesítsem egy sötét tündét kellene legyőznöm. A hősöm max. szinten van illetve a többi egység is elég magasan képzett. Ennek ellenére nem tudom megölni. Ebben tudnátok segíteni, hogy mire lehet szükség? Vagy, hogyan lehet megoldani?
Előre is köszi.
-
hopehu
tag
Legjobb játék !
Főleg az utódhoz képest... UP! -
Janicsillaga
csendes tag
UP!
-
Janicsillaga
csendes tag
Mert az egyetlen link ami a Dark-hoz van az nem működik (Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a www.disciples2.com webhelyet). Mindenhol a Rise of the elves-hez van.
-
válasz
Janicsillaga
üzenetére
Miért nem teszed fel a legújabb patch-t?
-
Janicsillaga
csendes tag
Hínnyehogyaza.... nem műkszik. 1.41-es verzióhoz valóak. Nekem meg még az eredeti mikor megjelent, akkori CD-m van és az 1.1-es. Néztem a torrenteket, azokon is 1.1 van.
-
Janicsillaga
csendes tag
Hálásan köszönöm!

-
Racze
tag
válasz
Janicsillaga
üzenetére
Hali!
Ezen a linken működik a letöltés, ugyan csak pár map van, de több mint a semmi. Remélem használhatóak, én nem próbáltam.
-
Janicsillaga
csendes tag
UP!

-
Janicsillaga
csendes tag
UP!
-
Janicsillaga
csendes tag
Sziasztok!
Bizonyára mindenki ismeri azt a remek stratégiai játékot még a 2. évezred elejéről. Rengeteget játszottam vele, ám egy fél évvel ezelőtt letöröltem a gépről. Na ez nagy hiba volt, mert teleszedtem magam mapokkal, töltöttem le több tucatot. Megint játszani akarok vele és szedni le hozzá mapokat. Csak az a baj, hogy ahonnan leszedtem eddig, [link]
ott ha rákattintok a download from strategy first-re akkor átirányít egy másik odlalra ahol sehol nem találom a mapokat. Ti tudtok valami oldalt ahonnan lehet leszedni pályákat? Én már mindent átnéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg az utódhoz képest... UP!