Hirdetés
-
Mobilarena
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Volt egy kis időm megnéztem, lehet csak a telemetria beállításokat kellett engedélyezni.
9.1.13 van fent, látom van már 9.1.16 alap GaugeLand kijelzés működik a Redmi Note 4-en ahogy eddig wifi/böngészőben.
Köszi.Igazából kb. elegendő lenne egy kisebb kijelző mint egy mezei Fokozatszám jelző az MT Simtech oldalán lévő esetleg tudhatná a villanó váltás figyelmeztető háttér világítást.
Így hogy itt a régi teló megteszi ez is. -
zodo
nagyúr
Köszi.
js setting-ben mit kell nézni, alábbi lenne?
Tegnap találtam egy videót abban a Simhub/Game konfig gombra nyomva láttam hogy nincs beállítva a telemetria ezért engedélyeztem.
C:\Users\xy\Documents\My Games\DiRT Rally 2.0\hardwaresettings.xml-ben ellenőriztem
a portokat.
<udp enabled="true" extradata="3" ip="127.0.0.1" port="20777" delay="1" -
Találtgyerek
veterán
Én addig szoktam játszani vele, amíg teljesen sima nem lesz. Próbálj meg egy 900mV - 1950Mhz-et! Mivel teszteled a stabilitást egyébként?
Közben az USA felé lefutottam. Eddig teljesen hibátlanul mentem. Sokat csúszkáltam, de direkt.
Nagyon tetszik, hogy sáros, csúszós és széles az út. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Nálunk mindig az utolsó két napban van aktivitás.
Én is ma fogok még csak neki állni. Eddig 3-an kezdték meg. A B csoportot már sikerült megnyernem. Az utolsó versenyt már be sem kell fejeznem.
Egyébként már eléggé unom a DR-t. Az RBR köt le leginkább meg néha 1-1 WRC karrier verseny. -
zodo
nagyúr
Jól gondolom hogy "élmény vezetni" jobb ez a játék mint az új EA Wrc?
~20 éve játszottam rally-al még ps-en.
Azóta szintén ps-en Gran Turismo 3 míg pc-n számos autós játékkal mint NFS Underground 1-2, Most Wanted, Race Driver Grid, SimBin Race 07, GTR, rFactor
Évek múltával szinte csak megvettem az AC és ACC-t.Előrendelésbe megvettem az új játékot de csak ~6 iskolai feladatot teljesítettem.
114 percem van a játékban ami főként a menüben barangolással telt.
Nem állítgattam semmin csak a kézi váltást engedélyeztem.
Videókat is elnézve nekem olyan suta a fizika, na meg a sebeség érzet is valami borzalmas.Nem akarok frissítésekre várni, van egy kis időm akkor menni egy-két szakaszt és teljesítményemtől függetlenül jó érzéssel kilépni.
-
Találtgyerek
veterán
Akkor ott lehet kamikaze módra menni.
Közben, ha jól számolom a B csoport-ot
meg az abszolútot már megnyertem a bajnokságban, ha a dobogó meglesz ezen a német versenyen. Már csak egy verseny van hátra, de jóval több ponttal vezetek, mint amit lehet szerezni egy verseny alatt.
R5-ben kellene még egy kicsit javítanom. Ott még van 3 futam hátra. Kár volt az első kettőt annyira elrontani.
-
Találtgyerek
veterán
Azon csak a végén zöldültél be, miután bedobtam.
A következő szakaszon volt sok zölded. Alig akart menni az autó és azon a szakaszon nagyon sok hosszú egyenes volt. Ahol szabályozáson szoktam már menni, ott kapcsoltam az 5.-et. Ez van, én vállaltam túl.
Egyébként egész jó futamod volt. Volt bent hiba, de nem voltak vészesek.
A WRC-Ben az Audi vs oszlopon meglepődtem. Annak már simán terminálnak kellett volna lennie. -
Találtgyerek
veterán
Melyik setup-al mentél végül?
Én most kivételesen ropira törtem az autót a 6. Szakaszon. Az első körben az egyik kanyarnál úgy éreztem, hogy nagyobb tempóval is simán vállalható.
A második körben meg is próbáltam, de sok lett. Bedobtam a bozótba szegény autót. Annyira sikerült megtörni, hogy a szervizben nem is tudtam mindent megcsináltatni. A 7-8. szakaszt erőtlen autóval nyomtam végig. Próbáltam lendületből meg bátorságból menni, de így is majdnem 20 mp.-el lassabb voltam, mint az ismétlésnél. -
Találtgyerek
veterán
Sokkal jobb volt, mint a B csoportos. A 3.-6. szakaszon ugyanott abban a balos kanyarban beestél, ahol a Deltával is.
8 szakasz dupla pótkerékkel, defekt nélkül. Miután már csak egyet vittél, egyből jöttek a defektek. Ezeket a szar kanyarokat meg kell jegyezni, mert az itiner nem a legjobb néhol. Én a kicsit nagyobb összetartás állítottam volna hátra ezekhez a gyors kanyarokhoz. A futómű beállítást nem mutattad, ahhoz nem tudok hozzászólni. -
Találtgyerek
veterán
Délelőtt megcsináltam én is a versenyt. Próbáltam ésszel menni. Egy túlcsúszásom volt egy ugrató utáni bal derékszögben. Szerencsére volt bekötőút, így 3-4 mp veszteségen kívül más nem lett a hibából. Kicsit elbambultam és későn kezdtem el fékezni.
6 szakasz után több, mint 10mp előnyöm volt a bajnokságban mögöttem lévővel szemben. Szerintem az utolsó két hosszú szakaszra sikerült beosztani ezt az előnyt. Este kiderül.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Munkában vagyok. Telefonon jó volt 360p-ben is.
Legközelebb majd először a setup!
Difinél a braking lock nem volt túl felhúzva?
Milyen magasra volt állítva az autó. Szerintem nagyon alacsony. Közelebb a 20-hoz, mint a 30-hoz. Az nagyobb ugratóknál akkorát kapott a kasztni, hogy még legalább kettőt dobott az autón. -
Pistu_
tag
Sajnos nem tudok autó gyártói fejjel gondolkodni, de valószínűleg ilyesmi lehet a logika, hogy ha Pistike azt látja hogy törik az autó azt fogja gondolni, hogy a Yaris az Euro NCAP teszten hiába 4 csillagos a játék szerint inkább 2,5

Már írtam korábban hogy a Toyota viszonya az EA-vel nem éppen baráti, így hogy milyen licenc feltételek vannak azt passzolom. De gondolom hogy ha az egyik gyártó kiköti hogy az ő autója nem roncsolható a többi sem rest követelni a hasonló elbánást.
-
Találtgyerek
veterán
Próbáld megjegyezni a necces helyeket! Azt ajánlom, hogy inkább fékezd meg az ugratót, minthogy keresztbe ugrass el rajta, mert abból egy jó beállítással is nehéz kijönni.
Tegnap fél óra alatt beállítottam az Audit meg a Lancia-t is. Gondolkodom, hogy az Audival menjek vagy a Deltával. Most már akkora az előnyöm szerencsére a bajnokságban, hogy simán belefér. Viszont a súlya miatt jóval nehezebb menni az Audival és 2-3 mp-el lassabb is vagyok vele. Én az autó beállításban elmentem inkább abba az irányba, hogy a kanyarokba legyen gyors az autó és az ugratókat kicsit megfékezem, hogy érkezéskor ne dobja el az autót. Így top 300-as időket mentem elsőre, úgy hogy volt bennem pár sör és mostanában csak RBR-el mentem. -
Pistu_
tag
Igen, ha igaz amit ígérnek akkor procedurálisan generált lesz az útfelületek változása, mint pl. a Mud/Snowrunnerben a sár. Azért ez nem kis dolog és egyben magyarázat azoknak akik kifogásolták az utak felületének kidolgozását. Bár az még kérdés, hogy ezt esetleg behozzák-e valahogyan a multiba is vagy az egyelőre túl elrugaszkodott?
-
Találtgyerek
veterán
A bajnokságok miatt biztos megveszem. Gondolom, ha kijön az új rész a régit temetik majd a bajnokságokban.
Kiváncsi leszek a DR-el mi lesz.
Harmadik hely lett amúgy Spanyolban. Másfél másodperccel megvert a második. Az elsőtől meg 20 mp-et kaptam. Mehettem volna kicsit gyorsabban is, de az első nem biztos, hogy meglett volna. -
PR0JECTNR56
addikt
Eddig szimpatikus, a korosodó 3D autómodelleket is jó lettek implementálva az új engine-re, nagyon tetszik, hogy a rally szakaszok 4 különböző évszakban is játszhatóak lesznek, valamint örülök, hogy kiemelték a továbbfejlesztett tarmac fizikát és megmaradtak a menüben a skálázható vezetési lehetőségek. Az új szakaszok is jól néznek ki, a részletesség, a belátható távolság is nagyot nőtt, remélhetőleg az optimalizációt is sikerül eltalálni.
A menü UI kicsit gusztustalan, de ha a játék többi része jó lesz, akkor elmegy.

-
xenom0rph
őstag
A DR3 fejlesztése már folyt mikor megkapták a licenc jogokat. Így maga a cím kukázva lett, az jó kérdés, hogy a már elkészült assetek közül mennyit tudtak felhasználni. Valamint, hogy az meg EGO-n íródott-e eredetileg, mivel most Unreal enginerol pletykálnak. Sokminden kifog ma délután derülni.
roviden: az ea sports wrc a dr utódja
-
-
-
Találtgyerek
veterán
Gyors le akartam tudni, mert jön az új bázis és nem azzal akartam lefutni. Kicsit meg akarom majd szokni.
Azon a szakaszon, ahol defektet kaptam, következő körben 33 mp.-el jöttem jobbat, pedig már annyira nem is erőltetem. A megforgós 2. szakaszon 5-6 mp. maradt bent. Összesen egy jó 40-et hagytam bent.
Az a baj, hogy nem gyakoroltam sokat, mert siettem.
Minden szakaszon a verseny előtt egyszer végig mentem.
Csak ugye mindig friss gumival. Ez meg a 3. szakasz volt ugyanazzal a gumival és egy nagyon minimálisan később fékeztem, mint kellett volna. Friss gumival sima ügy lett volna. Itt akkor szólok is, hogy a 3. szakaszra megeszi a gumit és a végére eléggé figyelni kell.
Nagy veszteség nem ért, mert 50 pont környékén vezetem a bajnokságot, de szerettem volna megnyerni ezt a futamot is. Szerintem a szlovák srác behozza első helyre.
Mindig az utolsó órákban csinálja meg a versenyt és látja, hogy ott egy több, mint fél perces hiba, akkor szépen beosztja. -
Találtgyerek
veterán
Megkezdtem az első 4 szakaszt. Kicsit lehet többet kellett volna gyakorolni, mielőtt neki esek. Második szakaszon volt egy megforgásom. A negyediken meg a végén kaptam egy defektet. Jó 20-25mp-et beszedtem a 4. szakaszon. Mára ennyi elég lesz.

Gyakorláson Top 100 alatti időket is mentem, bízok benne, hogy ezt az összeszedett hátrányt sikerül ledolgoznom a végére. -
Találtgyerek
veterán
Gratulálok!
Az új szett meghozta a gyümölcsét.
Tényleg kevesen vagytok most. Nálunk azért megjelentek az utolsó napon.
Nekem most nem volt olyan jó ez a verseny. Nem kellett volna ez a játék kifagyás. Újratelepítettem a rendszert, azóta most jó. Remélem nem hardveres probléma.
Nálunk megint ZMBGOD nyert. 2 szakaszon meg tudtam verni, de a többin megint űridőket ment.
Nem tudom hogy mit csinál, de volt megint olyan szakasz, ahol már kopott gumival ment és 31. időt ment a világ ranglistán.
Volt 40. ideje is még, de legtöbbször 80 és 100. idő között ment hardcore damage-el versenyen többször kopott gumival.
Én Timetrialban se tudok 30. időt menni, nemhogy éles versenyben.
Ezzel a versennyel már biztos, hogy nem lesz meg a szezon végi első hely. Bár ezt a srácot nem hiszem, hogy valaki is megtudná verni. A második helyre van esélyem, de ezzel a versennyel visszacsúsztam kicsit.
Szerencsére B csoportban meg a Historic abszolútban egész nagy előnnyel vezetek, de az R5-öt is be akartam húzni. -
-
Megnézem majd, de most nem nagyon lesz rá időm. Szombat délután vagy vasárnap délelőtt megint megnézem, állítgatom és csinálok egy jobbat.
Ott a kapuknál visszafelére 6 teli gáz és elfér. Csak az ívet kell jól elkapni és nincs baj.
De amúgy lett benne hiba mert az elején volt egy két kerék, közelre vettem a partoldalt.
Amúgy nem nagy képűségből mondom, de még lenne benne szerintem. Majd lehet egy 2010-es Fiiestával is küldök egyet. Vagy subaruval 2000-el. -
Találtgyerek
veterán
Sokat gyorsultál, de már az előző futamon is észre lehetett venni.
Csak gyors átpörgettem, mert mindjárt jön a Mixi a power stage-re a Barumon. A beállításod is egész jó, most nem annyira orrtolós az autó.
Én csak az utolsó nap tudom lenyomni, mert akkor érek haza. Most legalább én is tudok másokhoz viszonyítani, hogy mennyire kell sietni. Aztán lehet megvárnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Ma megcsinálom az R5-öt is. Remélem nem lesz defektem a végére, mint a B csoportban.

Volt 40. ideje is még, de legtöbbször 80 és 100. idő között ment hardcore damage-el versenyen többször kopott gumival.