Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok srácok, ismét én!

Ismét gondolkodok a DR2.0 vételén, mivel már megjött a VR. Rádasul 50% off.
A Dirt Rally 1-et imádom a PSVR-rel és Thustmaster T300 kormánnyal, Playseat Challenge-vel... (2 napja is toltam 2 órát.)
Viszont mivel még semmi bejelentés a DR2 PSVR verziójáról, kicsit bizonytalan vagyok, hogy várjak még az esetleges PSVR verzióra még kb 1 évig, amire hááát... nem túl sok esélyt látnék, mert hamarosan itt a PS5 sztem.... (Tudom, Sony már bejelentette hogy visszafelékompatibilitás is lesz, de hagyjuk.)
PC-n van HTC Vive-om, egy még mindig strapabíróan működő Logi G27-em is és AKRacing Premimum V2 székem. Hát nem teljesen ugyanaz lesz az érzés talán, de ha csak VR portot vesszük figyelembe: HTC Vive lenne a jobb, még a DR1 esetében is?
(gépem az aláírásban)Illetve, most is úgy van hogy ha Deluxe-t veszem meg, akkor megkapom az összes dlc-t, beleértve a nemrég megjelent Wales és svéd pályákat?
(Elég rossz húzás, hogy most már a pályákat pénzes dlc formában bővítik, nem csoda hogy a steam értékelések alapján nyomába se ér az első résznek...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PH Klubok az összefoglalóra kattintva

(gépem az aláírásban)
)