- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottika
tag
Ezt ne mond nekem hgoy jobb a Realtek,mint a live
Régebbi lapomon Realtek volt és össze sem lehet hasonlítani a live-al...Persze én digitális kötéssel használom..Na épp itt van a gond pld hogy digitális kötésnél nem jók a driverek és nem jön ki az 5.1,de ez örök téma nézz szét mindenki ezzel küzd..
Végülis van érv a Vista mellett is és ellene is aláírom.Nekem fent van a Vista 1680ban használom gyors is egyedül játékoknál veszem észre,hogy lassabb,pedig sp1van fent.
A drivergyártók azt mondják nem jó a rendszer azért nem tudnak normális drivert írni alá...
Szerintem ez örök téma Vista vs Xp.Persze nekem sincs dual core és egyéb többmagos procim,de az átlagembernek sincs még....
Jol eltértünk a témátol -
Tottika
tag
Régen??
Most is használom Vista-t és minden verziót kipróbáltam,senkinek nem volt még fent az ismerőseimnél,de már nálam ott virított
Na és nemcsak rólam van szó én elvagyok vele...Inkább amiket visszahallok komoly cégektöl.Köpködik rendesen..Nincs kiforrva még.Ilyen alap dolgok hogy sb live-ra nincs pld normális digitális driver,de Realtek-re is mondhatnám ugyanezt.Valamelyik fórumon olvastam egy profi szakember írta...,,A hardware gyártók igyekeznek kijavítani azt a sok hibát amit a Vista rejt"Egyszóval nem a driverek rosszak,hanem maga a rendszer!!Én lezártam a témát.
-
Tottika
tag
válasz
Core2duo6600 #12 üzenetére
Ja és mégegy gondolat a Vista-hoz.Rendszerkarbantartok pár cégnél és általában a véleményük a Vista-rol hát ne idézzem.....Szóval nekem senki ne istenítse a Vista-t mert bárhogy szépítem egy rakás sz.r.Szép persze otthoni kis netezgetésre médiára tökéletes.De se cégek nem szeretik,se a játékosok általában.
-
Tottika
tag
válasz
Core2duo6600 #12 üzenetére
Nem játszanak új játékokkal?Én minden új játékot xp-n tolok,szoval nem nagyon értek ezzel egyet..Persze akinek 2-4-6-8-100magos procija van persze hogy nem használja ki a Vista,de a nagy átlagban nincs zsír új lapjuk az embereknek.A driverek meg még mindig hulladékok Vista-ra.Én simán megvagyok elégedve az xp-vel Dirt-Crysis-Grid és minden más új játék gyönyörűen szalad rajta...Vista meg hát öhh..elég sok a macera még vele..Persze pld netezni dolgozni minden egyébet én is Vista-n csinálok,de játszani ikszpé.
..Igazi dx10 nem igazi dx10 de van -
Tottika
tag
...,,és az hogy xp felett eljárt az idő"...Szerintem hülyeség ez is,állítólag még mindig kb 80%an xp alatt játszanak és 20% Vista.
Szép és jó a Vista csak még sok idő kell neki. -
Tottika
tag
Ez marhaság hogy nem lehet xp-re dx10-et tenni,lehet!!!MEg lett csinálva és nekem is fent van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest