- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Nem akarlak én bántani és nem hízik a májam. Úgy érzem magadból indulsz ki amikor ilyeneket írsz! Szerintem Te biztosan örülnél ha bejönne egy ATI fiaskó.
Szerintem a PROHARDVER! pontosan arra való hogy ilyen problémákra figyelmeztesse a vásárlóközönséget.
Ha esetleg követed az ATIs történéseket a fórumon akkor láthatod hogy én egyáltalán nem vagyok csakéscsak ATI fan és nem örülök ha az NVnek baja van (amúgy NVs alaplapom van és hiányosságai ellenére mindenkinek melegen ajánlom). Láthatod hogy mióta bejöttek a 64bites lowend ati kártyák azóta SENKINEK nem tanácsolom és melletted hirdetem én is hogy az alvégen CSAK a gf4ti az egyetlen jó alternatíva. Hasonlóan emelem szavamat ha valaki 9600pro RAdeont akar venni ami SE verziós szar ramokkal van szerelve!
Mindig az ár/teljesítmény fanja vagyok voltam és amíg nem leszek millllliomos az is maradok!
Ezért dicsértem a 800@1066os celeront az ASUS V7100as gf2MXeket a gf3akat, a gf4ti-t az 1700+os AthlonXP-t a c sorozatos 2.4-2.8as P4eket és ezért szidom a P4celeronokat a gf4MXeket a 64bites Ati szemeteket és a néregdrága kérdőjeles FXeket
ON -
rudi
nagyúr
OFF
Már megbocsáss de a reakciód a komoly technikai fórum eléggé égető témát feszegető és SOKAK által elismert és dicsért (elmerasztaló szavat Tiéden kívül nem találatm ezen a fórumon és a sajátjukon sem) cikkére finoman szólva is illetlenül reagáltál, ami az én mércémmel mérve közel van a nőági felmenők felemlegetéséhez ami meg eléggé füldműves szakember jellegű viselkedés különösen valakitől aki többezer hozzászólással büszkélkedik egy szintén nívós szakfórumon.
ON -
rudi
nagyúr
OFF
Már megbocsáss de p@raszt vagy!!! A beyond3D az egyik LEGKOMOLYABB ha nem a legkomolyabb 3Ds cuccokkal foglalkozó weboldal, napi kapcsolatban állnak az nvidia, ATi, Raven soft. Id sof, J. Carmack és hasonló nevekkel!!!
ON
PROCILIMITÁL?! 1024×768ban még AA/AF nélkül is összesz@rjákfossák magukat a dx9es kártyák minden dx9 fícsör fullos bekapcsolásánál. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest