Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Én is annak idején úgy rendeltem, specifikációban nem volt eltérés, de akkor az M2 olcsóbb volt, presell akcióban. Nem volt sürgős, ezért azt rendeltem, meg kinézetre is jobban tetszett, de azt hittem belül egyformák. Volt is bő 2 hónap mire megjött. Szét is szedtem rögtön, láthatod a képeket, belinkeltem korábban, onnan tudom hogy milyen chip van benne. Az M1 szoftvere nem megy az M2-vel, és fordítva sem (legalábbis azt gondolom), és az M1 szoftverével más chipsetes kamerák működnek, ezért gondolom hogy más belül. Annak is vannak előnyei, a hackerek már darabokra szedték a szoftverét, az ingenic-re még nem nagyon találni semmit. Nézd meg a #39 HSZ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi