- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Santiagain #48639 üzenetére
Engem zavar (mivel kifelé néznek), de még inkább a lábnál lévő üveg ami nem kell oda...
-
-
válasz
Karima #48570 üzenetére
Nem nagyon fogsz más színvilágot látni és nem azért, mert nem tudnék más stílust kikeverni... hanem mert az embernek alapvetően egy kedvenc stílusa van, az ami a legközelebb áll hozzá... valamint miért változtassak és próbáljak a többiek közé beállni? Ezt szinte csak mi csináljuk... legalább is ebben a formában egyedül mi. Nem középszerű akarok lenni, sok stílusjeggyel, hanem egy stílust akarok minél jobban felfejleszteni...
(#48571) Real_Necro
Legalább 1-2 hét... úgyhogy türelem...
Ez már csak ilyen, rá lehet cuppanni rendesen.(#48572) rumos14
Köszi! -
válasz
Real_Necro #48568 üzenetére
Nem cipeltem semmit... csak a fotós felszerelésemet... de majd lesz róla bejegyzés.
Hirtelen jött történet volt, és hatalmas meglepetés mikor odaértem.
5 fős csapat volt rajtam kívül... + a bájos fotóalany. -
-
-
-
válasz
Real_Necro #48499 üzenetére
Félek Tőlük, nehogy megverjenek!
Van közeli, csak valamiért azt nem "eszi" a nép, az általában sokkal személyesebb, személynek szólóbb.
(#48500) madgie
-
-
-
-
válasz
kiskornel #48479 üzenetére
Nem véletlenül tettem le amellett is a voksomat... nincs is nagyon olyan jelenleg, amit ezzel a 3 üveggel ne tudnék megcsinálni... persze a fisheye, meg a tilt-shift, csábító lenne... de azért a sorozatonként 5-6 képért egyik sem jó befektetés, a minőségi kategóriájú üvegeket tekintve persze...
Igen az egyik gyengesége a 17-55-nek, mégis a legjobb EF-S zoom. -
(#48468) fattyu
Büntet?
(#48469) Larry303
16-35 f2.8 II
(#48470) j.bravo, (#48471) madgie
Köszi!
(#48472) End-ru
(#48477) zgospel
Valami olyasmi, a videósok is ott ujjongtak, mikor betaláltunk a "szélcsatornába". -
-
-
(#48413) cOxeR
Tudod jól, mindenbe bele lehet kötni...(#48415) TayRol, (#48416) zool1
Igen az a repülő... én sem hittem a szememnek először... felmásztam, megkerestem a szöget, belekukkantottam a keresgélőbe... és mondom mi a fene az ami a sarokba ott kúszik befelé...(#48417) Fejo
Köszi. -
-
válasz
Real_Necro #48411 üzenetére
Hüpp-hüpp-hüpp-barba-trükk!
Vaku vezeték nélkül. -
-
válasz
j.bravo #48380 üzenetére
Munkácsira és Ricsire emlékszem, de Rád?
Naná, akkor még "friss" hús voltam...(#48381) Real_Necro
Az FB rejtelmeiről ódákat lehetne zengeni... miket hogyan generál fizetős hirdetés esetén kamu nézettséget az fb robot... meg mikor nincs hirdetésed, akkor töredék rajongóhoz juttatja csak el a felvitt tartalmat... lehet van erre totyik, úghogy kár itt ezen rágódni.Az én képeimet? Nemár! Nem vettem észre.
(#48383) gab.m
Mindenki ismeri a kiskaput... csak a játékszabályokat úgy kell leírni... és nem tehetnek semmit.... -
válasz
j.bravo #48377 üzenetére
A marketing nem attól hatékony, hogy kismillió lájk van az oldalán... hanem hogy fel is tudja használni és a javára fordítani az "ismertséget"...
Rengeteg profi fotós FB oldalán pár száz ember teng leng... és még is mindenki ismeri... aki valaha fotóst keres... és jól meg is él belőle...
Amúgy sem lehet tudni, mikor dől be ez az egész közösségi portálozás... vagy merre lép tovább... nem szabad arra alapozni.Ricsi teljesen jó fej... kár, hogy mostanában nem látni erre...
Amúgy meg ha mindig megosztanátok a belinkelt képeimet, én is nővekednék!
-
válasz
Sir Riccio #48353 üzenetére
Bezony!
(#48356) Larry303
Nagylátóval jó nagy térgörbítéseket lehet kieszközölni, ha megtalálod a megfelelő szöget. -
-
-
Najólvanám...
Engem nem zavar... linképítésnek nem vagyok ellene...
Tudod ketten toljuk izomból éjjel nappal azt a szekeret, ha szögletes lenne a kereke, akkor is mennie kellene előre.Hagyom kihűlni akkor a totyikot.
Amúgy lehetne akkor az új név: Fénylabor és követői topik -
-
válasz
Real_Necro #48300 üzenetére
Tudom, ma ilyen napunk van... lefelejtettük már két képről is... mindegy én bármikor újra tudok jó képet lőni... ha valaki lenyúlja...
Nem volt egyszerű... de hamar ellazultak és élvezték a dolgot... a nehezebb az volt, hogy a sok túristát valamilyen érthető mozdulatokkal távol tartsd attól, hogy minden képbe besétáljanak... a nagylátós képekre igaz ez elsődlegesen...
-
-
-
válasz
ballington #48256 üzenetére
Sima liba...
Ha nem valami nagyon marcona ombre vezette volna, szerintem biztosan!
(#48258) Karima
Ne csináld... nem fogok tudni aludni. -
válasz
forceberg #48249 üzenetére
Tetszik, szép, hézagos, kellemes színek! Ez a keret és a kereten lévő logó nekem jobban bejön, mint az eddigi változatok!
(#48250) m3ss
Ez a kép is remek, teljesen átjön a látvány, de viszont itt ez a fehér keret totálisan hazavágja. Nagyon világos és meghatározóan vastag... -
válasz
ballington #48247 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #48244 üzenetére
Van-van!
Persze-persze az egy földkupac... -
-
válasz
Santiagain #48239 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom, hogy tévedsz, nincs időm most példát keresni, de jobban tesszük, ha nem is ezzel törődünk.
-
válasz
Santiagain #48236 üzenetére
Itthon is születnek ilyen képek, semmi köze ahhoz, hogy hol mennyibe kerülnek a gépek.
-
válasz
Santiagain #48233 üzenetére
Megnéztem a képeket, de én erre reagáltam:
"Nem nálunk drága a fényképezőgép, hanem az USA-ban túl olcsó."
-
-
válasz
Santiagain #48225 üzenetére
ennek fuss neki újra...
-
válasz
kiskornel #48187 üzenetére
Igen a sávosodás csak feltöltve van, nálam jól mutat.
Ebből a bálás sorozatból, az igazán jók pedig még sehol sincsenek, majd holnap még lesz egy újabb adag.
Polgárpukkasztásként tervezünk egy-egy összes átadott kép megmutatása promót, 1-2 sorozatból...persze mindenhez idő kell. -
-
-
-
válasz
kovaripeti #48136 üzenetére
5dmkII + 70-200 f2.8 IS II
-
válasz
Real_Necro #48135 üzenetére
Ez így van!
Közös egyeztetés... képek és elképzelések alapján... minél ügyesebb a pár, és minél ötletesebb dolgaik vannak annál könnyebb a dolgunk...
Nekünk megvannak azok a kapcsolataink, ahonnan tudunk kiegészítőket vinni, akár teljes enteriőrt portrésorozathoz, kreatív fotózáshoz, de akár egy esküvői dekort is minden további nélkül tudnék kivel megvalósíttatni, viszont ott újabb emberi erőforrás szükséges, mert az elkészítése sem 3 perc... van, hogy fél órás pakolás és rendezgetés előz meg egy egy fotózást... és nem minden esetben az a kifizetődő, ha azt mi valósítjuk meg.
Ez a zsebbenyúlás megint ízlés és minőség kérdése... nem feltétlenül kerül annyival többe, mint amennyire elsőre gondol az ember. Minden az igény, a DIY képesség és hazai kínálat függvénye... -
válasz
kovaripeti #48127 üzenetére
Egyáltalán nem, hogy 70-200-al készült a kép.
-
válasz
Real_Necro #48126 üzenetére
Itt sajnos sehogy... mert az esküvőjük már megvolt, és úgy döntöttek, hogy a fotózáson spórolnak. (igaz esküvő másnap bánkódva hívtak minket, hogy nem jól döntöttek, és kár hogy nem mentünk...)
Ráadásul remek volt a hely és remekül meg volt tervezve a díszlet is, rokonsági képek alapján... pont alkalmas lett volna ennek a hangulatnak a visszaadására (ezért mi is bánjuk, mert ideális volt minden tekintetben).
Amiket kérdezel, egyértelműen mind csak a páron múlik... rajtunk nem.
Az esküvő és a lakodalom, ha stílusban nem követi ezt, akkor én a fejem tetejére is állhatok, akkor sem tudom maximálisan ezt az érzetet előállítani. Természetesen megteszek érte mindent... hiszen ne rajtam álljon vagy bukjon a dolog, de itt a dekoráció az alappillér, amire áldozni kell. Egy most szándékosan szélsőséget tekintve, szocis bordó függönyös sárga falas, épületből nem tudom ezt kihozni... és ezt közlöm is természetesen... mindig az ügyfél mérlegel, tiszta lapokkal lehet ezt csak csinálni.
Fotókönyv téma is a pár döntése... lehet egybe az egészet, lehet külön külön, mindez ügyféligény és természetesen pénztárca kérdése... -
-
válasz
Real_Necro #48056 üzenetére
Igen, volt a kertjükben 3-4 sor szőlő.
-
válasz
Real_Necro #48050 üzenetére
Javaslok egy kávét!
Merész vállalkozás volt... mivel már az átfordulást gyakorolja Hanna... 4-en álltuk körbe, és figyeltünk, ha átlöki magát akkor el is kapjuk...
-
-
Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest